Jel to moguće: Galaxy S20 na Galaxy S10 modelu

blank

Značajke Galaxy S20 serije dostupne su i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima

Ažuriranjem svojeg Samsunga Galaxy S10 i Galaxy Note10 možete dobiti neke od funkcionalnosti dostupnih na novim Galaxy S20 modelima, poput najnaprednije tehnologije kamere.

Napredno kreiranje fotografija i videozapisa

Note10 Single Take
Note10 Single Take

Single Take značajka, koja sustav kamere i AI koristi za kreiranje više fotografija i videozapisa istovremeno, preporučuje najbolji način snimanja. Tako nećete propustiti niti jedan trenutak, a zahvaljujući revolucionarnoj umjetnoj inteligenciji možete snimati do 10 sekundi, stvarajući raznolik sadržaj.

Poboljšan noćni način rada na Galaxy S10 seriji i dodatak Night Hyperlapse značajke na Galaxy S10 i Note10 serijama (osim Note10 Lite) omogućuju kreiranje nevjerojatnih fotografija i videozapisa, čak i pri slabom svjetlu. Nakon fotografiranja savršene fotografije, značajka prilagođenog filtra (Custom Filter) omogućit će stvaranje vlastitog filtra s omiljenim bojama i stilovima, kojeg je moguće spremiti i koristiti u budućnosti.

Galaxy S10 & Galaxy Note10 Custom Filter
Galaxy S10 & Galaxy Note10 Custom Filter

Svim ljubiteljima snimanja Pro Video daje još veću kontrolu tijekom kreiranja video sadržaja,
omogućavajući podešavanja osjetljivosti leća, izloženosti senzora prilikom snimanja te količine
svjetlosti koju koristi kamera. Tijekom snimanja videozapisa moguće je i prebacivanje između glavne i prednje kamere.

Inteligentna galerija

Galaxy Note10 Clean View i Quick Crop
Galaxy Note10 Clean View i Quick Crop

Ovo ažuriranje donosi i razne značajke galerije koje pomažu u organizaciji sadržaja. Zahvaljujući AI tehnologiji i Clean View, aplikacija Gallery automatski grupira slične snimke istog predmeta, do 100 fotografija u galeriji snimljenih istog dana. Također, u galeriji je moguće povećati fotografiju te ju, uz Quick crop značajku u gornjem lijevom kutu, obrezati na željenu veličinu.

Mogućnosti jednostavnog dijeljenja

Galaxy S10 & Galaxy Note10
Galaxy S10 & Galaxy Note10

Sada možete lako i brzo dijeliti više sadržaja. Pomoću brzog dijeljenja (Quick Share) možete vidjeti tko je u blizini i dijeliti svoje zapise ili čak velike datoteke s više ljudi. Uz opciju Music Share moguće je proširiti Bluetooth vezu i ne morate prekinuti vezu s prijateljima da biste reproducirali njihovu glazbu na zvučniku ili stereo uređaju u automobilu.