Još ih stignete uloviti: flagship mobiteli u pola cijene

blank

Od danas pa do ponedjeljka u Tele2 traju Black Friday i Cyber Monday, a flagship mobiteli sniženi su u pola cijene

Uz tarifu Raspali s BEZBROJ GB, u periodu od 29. studenoga (Crni petak) pa do 2. prosinca 2019. odnosno do Cyber Mondaya u Tele2 se mobiteli mogu kupiti u pola cijene. Što donosi prepolovka?

U vrijeme trajanja akcije uz tarifu Raspali s BEZBROJ GB korisnici mogu odabrati Huawei Mate 20 Pro ili Huawei P20 Pro za samo jednu kunu odmah, a ostatak na rate, ili Samsung Galaxy S9+ za 59 kuna odmah, ostatak na rate.

Oba Huaweija dolaze s iznimno kvalitetnim kamerama za bilježenje najboljih fotografija za pamćenje, a 128 GB interne memorije omogućuje bezbrižno spremanje tih fotografija, ali i mnogobrojnih aplikacija. Bilo da odaberu manje ili veće kućište, korisnici mogu biti sigurni da dobivaju mobitel vrhunskih značajki.

Za sve ljubitelje Samsunga, u ponudi Tele2 je i Samsung S9+ koji zahvaljujući rezoluciji QHD+ od 1440 x 2960 piksela osigurava doživljaj gledanja fotografija ili drugog sadržaja kao da ste se nalazili ondje u trenutku kada su snimljene.

Najnovija ponuda upotpunjuje blagdanski izlog u Tele2, bilo da je to mobitel za osobnu upotrebu ili za dar. Osim vrhunskih uređaja, zahvaljujući tarifi Raspali s BEZBROJ GB omogućeno je bezbrižno surfanje bilo kada i bilo gdje te dijeljenje fotografija i videa bez razmišljanja o potrošenim gigabajtima.