Još malo o Motorolinom konceptu koji smo vidjeli u Barceloni

blank

Bio je to najupečatljiviji uređaj koji smo vidjeli na MWC23, a omogućuje povećavanje ekrana, uz kompaktne dimenzije kućišta

Motorola 312 Labs je ponovno fokusiran na osmišljavanje faktora oblika uređaja kako bi riješili bolne točke koje muče korisnike i omogućili dinamična iskustva. Jedna takva komponentna tehnologija u koju su uložili su fleksibilni OLED zasloni ili pOLED.

Uz ovu pOLED tehnologiju vezan je novi koncept pametnog telefona s rolo ekranom, a kojeg Motorola istražuje unutar svojeg tima.

Znamo da potrošači žele velike zaslone za streaming videa, igranje i još mnogo toga. U isto vrijeme žele i telefone koji lako stanu u njihove ruke i džepove. Koncept Rollable uređaja temelji se na inovacijama koje je Motorola omogućila sa sklopivim uređajima i vodi nas korak dalje u budućnost.

blank

blank

S konceptom Rollable mogli biste uživati u velikom zaslonu kada vam je potreban, a zatim ga uvući kada vam nije potreban kako biste uživali u vrhunskom pametnom telefonu koji savršeno staje u vaš džep.

Koncept je najsvestraniji pametni telefon od 5″ na svijetu tako da možete birati između sadržaja i udobnosti uz uređaj koji se pretvara iz jedne forme u drugu. Malen je i kompaktan, idealan je za interakciju jednom rukom i može stati u vaš džep.

S 5 inča proširuje se na veliki zaslon od 6,5 inča koji potrošači očekuju za opsežan sadržaj. Kontekstualno svjestan i prilagodit će se proširenom, kompaktnom ili peek stanju na temelju specifičnih korisničkih aktivnosti i namjera.

Sadržaj se može dinamički i neprimjetno prilagoditi uređaju dok se širi i skuplja, sve na dlanu vaše ruke. Kada je kompaktan, otkrivajući zaslon na stražnjoj strani uređaja dijeli brze obavijesti i omogućuje korisniku jednostavno snimanje selfija svojom vrhunskom kamerom.

blank blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank