Kad se spoje projektor i pametni telefon…

blank

Zahvaljujući ambijentalnim mogućnostima novog Samsungovog projektora u glazbi možete uživati i uz svjetlosne efekte

Novi prijenosni projektor Samsung The Freestyle namijenjen je za korištenje i kod kuće i u pokretu. Može se spojiti na power bank (eksterne baterije koje podržavaju USB-PD te 50 W/20 V output ili više) i koristiti u garaži u kojoj nema struje, za zidu u parku, kod frenda na stropu.

The Freestyle je prvi takav oblik prenosivog projektora na svijetu te kombinira mogućnosti ne samo projektora nego i pametnog zvučnika i ambijentalnog osvjetljenja u jedan lako prenosiv uređaj. The Freestye teži svega 830 grama, a za razliku od konvencionalnih projektora njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stupnjeva, pružajući korisnicima prikaz visokokvalitetnog video sadržaja bilo gdje – na stolovima, podovima, na zidu ili čak na stropu.

blank

Projektor The Freestyle dolazi s brojnim značajkama za kvalitetu reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level). Značajka automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čisti prikaz na svim površinama i pod svim kutovima do 100 inča veličine.

The Freestyle donosi i dvostruki pasivni radijator koji omogućuje čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stupnjeva za zvučno iskustvo visoke kvalitete.

Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svjetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada te prozirnom poklopcu leće. Osim toga, Freestyle je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira glazbu te prema rezultatima stvara vizualne efekte koji se projiciraju.

U Hrvatskoj su otvorene i prednarudžbe za The Freestyle prenosivi projektor po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 7.499 kuna, a uz njega na poklon dobivate zaštitnu masku za Freestyle i tablet Samsung Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do isteka zaliha poklona).

blank

blank

 

blank