Kako uštedjeti novac na softveru

blank

Može li se pri kupnji visokokvalitetnog softvera uštedjeti novac? Forscope omogućuje isplativa softverska rješenja

Danas je život i posao bez Windows i Office alata praktički nemoguć. Uz dobar softver možemo napraviti gotovo sve. Znamo i da visokokvalitetni softver uglavnom poprilično košta. Sigurno se pitate može li se znatnije uštedjeti prilikom kupnje Microsoft licenci za Windows 10 i Office 2019?

Forscope pruža visokokvalitetni softver po povoljnim cijenama, pronalaženjem ekonomičnih softverskih rješenja koja klijentima donose ono što im uistinu treba. I to na temelju njihove hardverske opreme i kompatibilnosti te zahtjevima featuresa koje koriste. Kupcima će omogućiti rast poslovanja na način koji sami predviđaju.

Fleksibilnost, pouzdanost i osobni pristup tri su glavna razloga zašto je kupovina softvera na Forscope.hr izvrsna odluka. Nude širok spektar softverskih proizvoda koje možete birati – posebno u kategoriji Microsoftovih trajnih licenci. Kupci mogu uštedjeti dva puta nadogradnjom svojih softverskih licenci i prodajom suvišnih.

Uz brz i jednostavan proces kupovine u roku od nekoliko minuta pružaju sveobuhvatno savjetovanje o licenciranju koje rezultira isplativim softverskim rješenjima. Više od 100 000 kupaca na 11 europskih tržišta već je Forscopeu ukazalo povjerenje, uz prosječnu ocjenu zadovoljstva kupaca od 97%.

Uz 100% povrat novca (u roku od 30 dana od kupnje) te doživotno jamstvo vaša kupnja može biti bezbrižna i jednostavna, uz lokaliziranu verziju web stranice Forscope.hr, za sva tržišta na kojima je trenutno prisutan.

Digitalna licenca Windows 10

Sigurnost, stabilnost, brzina, pouzdanost, jasnoća – aspekti su kojima se najnovija inačica sustava Windows ističe. Windows 10 je pravi partner za sve vaše svakodnevne zadatke, bez obzira na to jeste li u uredu ili kod kuće, neće vas iznevjeriti. Cijena za Windows 10 Pro snižena je s 1995 na samo 549 kuna. Provjerite cijene za još pet licenci, uz dostavu za samo 5 minuta.

Možete birati između sljedećih verzija Windows 10:
– Home (pogodno za kućne korisnike)
– Pro (namijenjeno poduzetnicima i malim tvrtkama)
– Enterprise (dobar za tvrtke)

Office 2019

Pet inačica Office 2019 donosi nove karakteristike i ažuriranja redovnim korisnicima i IT profesionalcima te im pomaže u stvaranju zadivljujućeg sadržaja u što kraćem vremenskom roku. Bez obzira na to jeste li kod kuće, u školi ili u uredu koristit ćete visoku sigurnost te pojednostavljeno upravljanje. Office News 2019 uključuje poboljšanu tintu, roaming, opcije kao što su Morph, Zoom, kao i poboljšane alate za pravopis i još mnogo toga.

Office 2019 cijena za Professional Plus paket snižena je s 5026 na 1579 kuna, uz dostavu za samo 5 minuta. Istražite i ostale cijene Office 2019 paketa na Forscope.hr