Kombinacija autobusnog i taksi prijevoza donosi popust

blank

Korisnici Bolta i Arrive na lokalnim i međugradskim putovanjima diljem Hrvatske putuju povoljnije i bezbrižnije

Korisnici autobusnog prijevoznika Arriva kupnjom karti u mobilnoj aplikaciji Arriva Croatia ostvaruju promo kodove s popustima za Bolt koje mogu iskoristiti za taksi vožnje u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Karlovcu i Varaždinu kao i za vožnje romobilom u Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Istovremeno, korištenjem usluge taksi prijevoza putem aplikacije Bolt, korisnici Bolta ostvaruju popuste za kupnje unutar aplikacije Arriva Croatia. Putnici će na taj način štedjeti (do kraja 2021. godine), a upravo je ušteda odnosno cijena bitan faktor pri odabiru putovanja.

Čak 62 posto ljudi veliku pozornost pridaje cijeni dok 55 posto putnika prilikom odabira destinacije traži promotivne ponude i uštede, što uključuje i prijevoz, pokazuju rezultati istraživanja koje je proveo Booking.com.

blank

Dakle, putujete li od kuće u drugo mjesto u Hrvatskoj, a pri tome ćete koristiti i taksi i međugradski autobus, odnosno kad se vraćate kući s puta međugradskim autobusom i trebate doći kući, ne morate tražiti prijatelje i rodbinu kako bi vas prevezli; bit će povoljnije koristiti taksi (popust do najviše 45 kuna). Također ćete korištenjem taksi usluga do 20 posto dobiti povoljniju cijenu autobusne karte.

Za korištenje spomenutih pogodnosti dovoljno je u aplikacijama Bolta i Arrive aktivirati promotivne kodove koji će Boltovim korisnicima biti dostupni na društvenim mrežama, službenim internetskim stranicama te putem newslettera dok će korisnicima Arrivinih usluga prilikom kupnje karte informacija o pogodnostima stići na mail.