Weekend Media Festival o umjetnoj inteligenciji, revoluciji gaminga

blank

Weekend će se ove godine održati pod sloganom Živio život u staroj Tvornici duhana u Rovinju, uz samu rovinjsku rivu

Od 23. do 26. rujna 2021. u Rovinju će biti riječi o influencerima, renesansi PR-a, umjetnoj inteligenciji, revoluciji gaminga, ulozi festivala u brendiranju destinacija, komercijalizaciji književnosti, naplati print sadržaja, revoluciji videa, sportu kao reality showu, javnoj diplomaciji, eksploziji serija u regiji, medijskim preferencijama novih generacija, radiju budućnosti i drugim zanimljivim temama.

blank

U Rovinj dolazi autor bestellera „Epidemija pametnih telefona“, a njemački psihijatar Manfred Spitzer poznat je i po knjigama „Usamljenost“ i „Digitalna demencija“ koje na popularan način problematiziraju utjecaj tehnologije na život suvremenog čovjeka.

Uz Spitzera, među mnogobrojnim panelima, predavanjima i raspravama ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, nakon godinu dana pauze, okupit će mnoga zvučna imena. Organizator priprema iznimno bogat program s nizom atraktivnih i korisnih tema koje povezuju trendove i fenomene u medijima, marketingu i odnosima s javnošću, poduzetništvu, kreativnoj industriji, ali i društvu općenito.

„Vodili smo računa o interesima naših sudionika, nastojimo kao i prethodnih godina predvidjeti neke trendove i dati smjernice za suočavanje s njima, istovremeno razbijamo i tabue, spajamo nespojivo i obećavamo dobru zabavu“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

blank

„WMF educira, inspirira, otkriva novosti u branši, pokreće poslove i nameće trendove, pa je postao nezaobilazan medijski, gospodarski i društveni događaj. Njegova tradicija, s jedne strane, a burne promjene u tehnologiji, medijima, društvu i tržištu, kojima svakodnevno svjedočimo – s druge strane, obvezuju nas da budemo korak ispred te, zajedno s našim gostima, pružimo širu sliku, informiramo iz prve ruke te ponudimo konkretna rješenja“, izjavio je prof. dr. sc. Božo Skoko iz Millenium promocije, agencije partnera u organizaciji ovogodišnjeg izdanja festivala.

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival 2021 je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljenje osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Weekend je poznat, uz vrhunske rasprave stručnjaka iz raznih područja, i po najboljim tulumima na nekoliko različitih lokacija, koji ni ove godine neće izostati.

blank

blank