Konferencija WinDays bit će održana virtualno

blank

Okupljanje na 20. WinDaysima odgođeno je za jesen, ali će se u planiranom terminu ipak održati virtualno

U srijedu 22. travnja 2020. održat će se WinDays virtualni dan. Obzirom na globalnu javnozdravstvenu situaciju te preporuke relevantnih tijela vezane za prevenciju od koronavirusa odlučeno je da se odgodi termin održavanja 20. jubilarnih WinDaysa u jesen. Točan datum bit će uskoro objavljen. Dakle, WinDays20 nije otkazan nego samo odgođen.

blank

Tijekom WinDays virtualnog dana online će se moći poslušati odabrana Business i Technology predavanja koja će dati najbolji uvod u jesenski program. Svi sudionici će dobiti obavijest o programu WinDays virtualnog dana te o kanalu putem kojeg će moći pratiti predavanja.

Svima koji su već osigurali kotizaciju i smještaj za WinDays20 konferenciju u travnju, oboje vrijedi za novi jesenski termin konferencije, a ukoliko nisu u mogućnosti sudjelovati nemaju razloga za brigu jer će dobiti povrat novca.

WinDays20 powered by Microsoft trebali su se održavati od 21. do 24. travnja 2020. u rovinjskim hotelima Lone i Eden. Na više od 150 predavanja planiran je bio dolazak više od 2000 sudionika. Krovna tema ovogodišnje konferencije bit će umjetna inteligencija koja već danas mijenja način na koji živimo te donosi nove poslovne modele.