Kroz Reach for Change za dobrobit djece

blank

Tele2 treću godinu zaredom podržava zakladu Reach for Change te nastavljaju mijenjati društvo najbolje. Otvorene su prijave za nove projekte.

Tri najbolja prijavljena projekta društvenog poduzetništva kroz projekt „Reach for Change – Budi promjena“ dobit će financijsku pomoć od 180.000 kuna po projektu za razdoblje od godine dana te nefinancijsku podršku kojom Zaklada Reach for Change i Tele2 pomažu društvenim poduzetnicima postići održivost njihovog rada i što bolje rezultate za dobrobit djece.

Uloga Tele2 na projektu je višestruka, a osim financijske podrške investira se i nešto mnogo vrjednije, angažman i vrijeme zaposlenika. Kroz suradnju zaklade Reach for Change i Tele2 do sada je podržano 12 projekata društvenog poduzetništva koji su svojim djelovanjem dotaknuli živote preko 1000 djece.

Prijave na natječaj podnose se isključivo online sustavom za prijave na croatia.reachforchange.org, a natječaj je otvoren do 24. siječnja 2019. godine.
Prijavljeni projekti trebaju biti usmjereni na područje razvoja, obrazovanja, zdravlja, ekonomske i društvene participacije, slobode i mogućnosti izražavanja djece. Pokretanjem novog natječaja odgovara se na izazove i pokazuje spremnost za pronalaženje novih poduzetnika koji su hrabri, strastveni i pametni.

blank
Panel u kojem su sudjelovali Viktor Pavlinić, Diana Helen Madunić, Sofia Breitholtz i Iva Šulentić