LG će u Berlinu na IFA sajmu predstaviti zanimljivu masku

blank

Što kažete na masku LG PuriCare? Osobni nosivi pročišćivač zraka ima dvostruke ventilatore, a baterija traje do 8 sati

LG će 3. rujna 2020. u Berlinu na sajmu IFA 2020 predstaviti zaštitnu masku odnosno osobni nosivi pročišćivač zraka PuriCare, a na odabranim će tržištima biti dostupno u četvrtom tromjesečju 2020.

blank

LG Electronics, globalni predvodnik u rješenjima za čisti zrak, pokazat će u Berlinu budućnost zdravog disanja. Tehnologija nosivih pročišćivača zraka omogućit će novu razinu zaštite u pokretu.

LG PuriCare rješava probleme maski kućne proizvodnje nekonzistentne kvalitete, ali i nedovoljne dostupnosti jednokratnih maski. PuriCare koristi dva H13 HEPA filtera koji su slični onima koje LG koristi za svoje proizvode za pročišćavanje zraka.

Korištenjem LG-jevih najnovijih dostignuća u pročišćavanju zraka, visokoučinkoviti zamjenjivi filteri omogućavaju nosivom pročišćivaču zraka PuriCare isporuku svježeg, čistog zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru. Zahvaljujući dvostrukim ventilatorima LG-jev nosivi pročišćivač zraka omogućava korisnicima da udišu čist filtrirani zrak dok ugrađeni, patentirani respiratorni senzor otkriva ciklus disanja i volumen daha korisnika te u skladu s tim prilagođava dvostruke ventilatore s tri brzine.

blank

Ventilatori se automatski ubrzavaju kako bi pomogli pri udisanju zraka te usporavaju kako bi se smanjio otpor pri izdisaju, što zajedno olakšava disanje. Ergonomski dizajniran na temelju opsežne analize oblika lica, LG PuriCare čvrsto prianja uz lice korisnika kako bi se smanjilo ispuštanje zraka oko nosa i brade. Dizajn također omogućava udobno nošenje satima. Učinkovita i lagana baterija od 820 mAh traje do 8 sati u smanjenom načinu rada i dva sata u pojačanom načinu rada.

LG-jevo inovativno rješenje za čist zrak dolazi s jedinstvenim spremnikom koji pomaže u održavanju higijene između korištenja. Opremljen je UV-LED lampicama koje ubijaju štetne bacile, a može čak napuniti uređaj i poslati obavijest mobilnoj aplikaciji LG ThinQ (za Android/iOS) kada je vrijeme za zamjenu filtera. S obzirom kako je svaka komponenta nosivog pročišćivača zraka LG PuriCare – od filtera do traka za uši – zamjenjiva i reciklabilna, riječ je o ekološki prihvatljivom rješenju.

blank

„Nosivi pročišćivač zraka PuriCare je uzbudljiv dodatak našoj rastućoj liniji proizvoda dizajniranih za pružanje značajnih zdravstvenih i higijenskih koristi“, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „U vrijeme kada korisnici traže načine kako život učiniti sigurnijim i praktičnijim, važno je da smo u mogućnosti ponuditi rješenja koja imaju opipljivu dodanu vrijednost.“

LG će u rujnu za vrijeme sajma IFA 2020 predstaviti virtualnu izložbu s najnovijim inovacijama, uključujući nosivi LG PuriCare.