LG GX soundbar omogućuje reprodukciju i s pametnog telefona

blank

Ugrađeni Bluetooth omogućava jednostavan i iznimno kvalitetan streaming s pametnog telefona ili tableta na novi LG-jev soundbar

Iako je novi soundbar LG GX primarno namijenjen za spajanje s televizorima kako bi pružio vrhunsko iskustvo kućne zabave, zvučnik se može spojiti i na pametni telefon te na tablet i na taj način uživati u dobrom zvuku.

blank

Soundbar se savršeno uklapa s OLED televizorima GX Gallery, a odlikuje ga super tanki dizajn i napredne audio tehnologije s Dolby Atmosom. Može se postaviti na zid direktno ispod televizora ili može stajati na čvrstom čeličnom stalku koji dolazi s njim.

Dimenzije soundbara LG GX su 15 cm (visina) x 144,6 cm (širina) x 3,25 cm (dubina) te je jednake širine i završne obrade kao i 65-inčni televizor LG GX Gallery. U srži LG-evog gallery dizajna je filozofija cjelovitog TV sustava koji se može skladno uklopiti u određeni prostor – koncept kojeg LG-evi dizajneri nazivaju „dodatna prostorna vrijednost“.

blank

LG GX soundbar pruža vrhunski zvuk zahvaljujući tehnologijama Dolby Atmos i DTX:S za izvanredan trodimenzionalni zvuk. Zvučnik je kompatibilan s Dolby Visionom s 4K pass-through, što omogućava najbolju moguću kvalitetu slike i zvuka za pravo kinematografsko iskustvo.

Subwoofer koji dolazi uz soundbar se bežično povezuje s glavnom jedinicom s bilo kojeg mjesta u sobi, a dodavanjem LG-jevog bežičnog kompleta stražnjih zvučnika (model SPK8, prodaje se zasebno) dobiva se još više snage i jači uranjajući osjećaj.

blank

Soundbar donosi unaprijeđenu praktičnost za korisnike i jednostavne mogućnosti povezivanja, uključujući poboljšan audio povratni kanal (eARC) i Bluetooth. S povećanom širinom pojasa, eARC podržava potpuno audio formate visoke razlučivosti kao što su Dolby True HD i DTS Master Audio, dok Bluetooth omogućava jednostavan i iznimno kvalitetan streaming s pametnog telefona ili tableta.

Osim toga, LG GX soundbar dolazi s certifikatom Hi-Res Audio te nudi reprodukciju bez gubitka pri 24 bit/96 kHz. Zvučnik proizvodi detaljan, prirodan zvuk prilikom reprodukcije audio datoteka visoke razlučivosti ili pri poboljšavanju kvalitete uobičajenih audio formata. Ugrađena značajka LG AI Sound Pro analizira i automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka bez obzira na sadržaj, osiguravajući maksimalno uživanje u slušanju.

LG GX soundbar najprije dolazi na ključna tržišta u Europi, Sjevernoj Americi, Aziji, kao i na drugim ključnim tržištima. Detalji eventualne dostupnosti u Hrvatskoj još nisu poznati.

blank