Ljepota zauzima glavnu pozornicu Las Vegasa

blank

Po prvi put u povijesti sajma CES jedna će tvrtka, koja se bavi ljepotom, imati priliku istaknuti svoje poslovanje i novitete

L’Oréal će na sajmu CES 2024, koji se početkom 2024. godine održava u Las Vegasu, imati zanimljiv nastup. Izvršni direktor L’Oréala, Nicolas Hieronimus, demonstrirat će u uvodnom govoru kako tehnološka transformacija tvrtke osigurava da bude spremna za budućnost svog poslovanja koje je istovremeno fizičko, digitalno i virtualno.

Definirat će se time sljedeća ere tehnologije ljepote koja sve više zauzima mjesta u životima muškaraca i žena. Iz L’Oréalovog uvodnog govora saznat ćemo kakvu ulogu igra održiva, dostupna i inkluzivna tehnologija ljepote.

Cilj je poticanje pozitivnog učinka na individualnoj i kolektivnoj razini, od održive glave tuša za tuširanje koja koristi raketnu tehnologiju za očuvanje vode i mobilnih aplikacija koje uz AI pružaju smjernice za njegu kože.

blank

Sve se više spominje isprobavanje šminke u proširenoj stvarnosti kako bi se doživjeli novi oblici izražavanja ljepote u virtualnim okruženjima. Tehnologija i umjetna inteligencija stvaraju nove veze i iskustva te uz njih rješavaju dugogodišnje izazove ljepote.

Nicolas Hieronimus, izvršni direktor L’Oréal Groupe, ističe kako se u budućnosti nitko neće osjećati izostavljenim van trendova ljepote jer će moći kreirati vlastite trendove, uz proizvode i alate inspirirane vlastitim pričama, iskustvima i identitetom. Hieronimus će govoriti u 8:30 ujutro po pacifičkom vremenu 9. siječnja 2024. u plesnoj dvorani Palazzo u Venetianu.

L’Oréal nije stranac na CES-u – ovaj legendarni kozmetički brend devet je puta bio dobitnik nagrade za inovacije, uključujući 2023. godinu.

Na prošlogodišnjem sajmu CES L’Oréal je pokazao svoju inkluzivnu tehnološku inovaciju ljepote HAPTA – prvi na svijetu ručni aplikator za šminkanje, sa stabilizacijom pokreta. Uređaj pomaže našminkati se osobama koje imaju poteškoća s podizanjem ruke (zbog problema s ograničenom pokretljivošću), a pomoći će i ljudi s ograničenom snagom stiska, osobama s ograničenom pokretljivošću zapešća. Uz L’Oréalov uređaj lakše će nanijeti ruž za usne i maskaru na lice.

blank