Magnetni držač za pametni telefon Scosche

blank

Scosche MagicMount Pro2 je praktičan nosač za pametne telefone, tablete, GPS i druge mobilne uređaje u vozilima

Prvenstveno je dizajniran za Appleove pametne telefone iPhone 12 i iPhone 13 serije koji imaju ugrađeni krug magneta kao dio Appleovog MagSafe sustava. Glavna funkcionalnost Scosche MagicMount Pro2 je korištenje telefona bez upotrebe ruku tijekom vožnje, a držač odnosno nosač sa StickGrip materijalom na dnu može se pričvrstiti na gotovo svaku ravnu površinu – na staklo ili na teksturirani kokpit vozila.

blank

blank

Magneti koje Scosche (čita se Skouš) koristi omogućuju telefonima da se pričvrste na nosače MagicMount Pro2 izravno iz kutije (s ili bez MagSafe futrole). Ovi nosači također rade i s prethodnim telefonima serije iPhone, uz korištenje (uključenog) MagicPlatea.

Ekstra snažni neodimijski magneti 30% su jači od standardnih magneta u MagicMounts i 100% sigurni za mobilne uređaje čak i tijekom vožnje po nekvalitetnim prometnicama. Posebno dizajnirana glava za montažu omogućuje vam da sigurno pričvrstite iPhone 12 i iPhone 13 s MagSafeom bez potrebe za korištenjem magnetske ploče.

blank

Rotirajte za 360 stupnjeva podesivu glavu držača telefona za automobil za optimalan pogled iz gotovo bilo kojeg kuta. Omogućuje sigurnu i jednostavnu upotrebu uređaja s jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

U pakiranju ćete dobiti držač s nekoliko dodataka koji omogućuju spajanje s telefonom ili nekim drugim uređajem – montaža će biti gotova kroz nekoliko trenutaka. Prethodno sve površine očistite s vlažnom alkohol maramicom koju ćete dobiti u pakiranju.

Scosche MagicMount Pro2 dostupan je na Scosche.com i kod odabranih trgovaca, po maloprodajnim cijenama u rasponu od 49,99 USD.