Scosche Base3 Wireless Charging Dock

blank

Ova docking stanica istovremeno može napuniti tri različita uređaja i to bežičnim putem, a uz to i dobro izgleda

Uz Qi i MFI standard punjenja na Scosche Base3 Wireless Charging Docku moguće je napuniti Apple iPhone, Samsung i druge Android pametni telefone, ali i Apple Watch sat, Apple AirPods slušalice. I sve to odjednom.

Bežično punjenje pametnih telefona Apple podržano je od modela iPhone 8 do najnovijih iPhone 13 modela, Appleove satove uz MFI podršku možete puniti bez obzira na model kao i Appleove AirPods bežične slušalice.

blank

U pakiranju dolazi lijepo dizajnirana kompaktna i suvremena stanica za punjenje na koju se telefoni i drugi uređaji samo naslone odnosno obujme (sat), snaga punjenja je 20 W. Pametni telefoni se puni snagom od 5 W, 7,5 W do 10 W, dok se Apple AirPods i Apple Watch bežično pune snagom od 2,5 W.

Stavite li Scosche stanicu za punjenje na radni stol u uredu, na komodu kod kuće, dobit ćete moderan i koristan uređaj s praktičnim funkcionalnostima. I ne samo to – na uređajima ćete vidjeti i sve notifikacije dok se pune.

Stalak za bežično punjenje 3-u-1 Scosche Base3 Wireless Charging Dock dostupan je u crnoj i bijeloj boji na Scosche.com i kod odabranih prodavača po maloprodajnoj cijeni od 119,99 USD.

Inače, Scosche (čita se Skouš) izrađuju nosače za telefone (za automobile i za kuću odnosno ured), power bankove (stanice za punjenje), baterije, Bluetooth zvučnike itd.

 

blank

blank

blank