Mobilna aplikacija MyHuawei

blank

Aplikacija prikuplja sve informacije o Huawei uređaju na samo jednom mjestu, a donosi i novosti te događanja s Huawei foruma

Kroz aplikaciju MyHuawei korisnik ima brz i jednostavan pristup Huaweijevim promocijama, uslugama, podacima o članstvu ili Huaweijevoj forumskoj zajednici.

Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma. Preko aplikacije moguće je komunicirati i s drugim korisnicima te razgovarati o različitim temama: o uređajima, aplikacijama, funkcionalnostima i ostalim relevantnim pitanjima.

U aplikaciji postoji i namjenska stranica za podršku sa svim podacima o uređaju, pametnom dijagnostikom, servisnim podacima, rješavanjem problema, uslužnim aktivnostima, pogodnostima i još mnogo toga.

Također, tu je i osobna kartica pod nazivom Ja, gdje se svi podaci i sadržaj aplikacije čuvaju na jednom mjestu. MyHuawei aplikacija nudi mnoštvo prednosti, a zahvaljujući njoj korisnici su u konstantnom toku sa svim novitetima.

Kako do MyHuawei aplikacije?

Potrebno je jednostavno nadograditi aplikaciju Podrška na potpuno novu aplikaciju MyHuawei i slijediti upute. Ažuriranje aplikacije može biti ručno ili automatski. U slučaju da je omogućena značajka „Automatsko ažuriranje aplikacija“ u Huawei AppGallery, aplikacija Podrška ažurirat će se na
MyHuawei.

Može se ažurirati i na ručni način. Tada je potrebno omogućiti instalaciju najnovije aplikacije MyHuawei, i to pretraživanjem aplikacije Podrška u AppGallery i dodirom na „Ažuriraj“. Nakon ažuriranja pojavit će se nova aplikacija MyHuawei s novim nazivom aplikacije i izvornom ikonom aplikacije Podrška. Kako bi korisnicima pomogli da brzo pronađu usluge koje su im potrebne, Huawei će još neko vrijeme zadržati ikonu aplikacije Podrška.