Mobilna aplikacija Waze integrirana u Fiat Pandu

blank

Popularna mobilna aplikacija Waze koju u svijetu koristi 100 milijuna korisnika, a popularna je i na našim prostorima, stigla je u Fiat Pandu.

Mobilna aplikacija Waze zasniva se na navigacijskim mapama sa satelitskim upravljanjem, a u odnosu na sve druge navigacijske aplikacije razlikuje se po korisnički generiranom sadržaju – korisnici sve bitne informacije koje uoče na prometnicama, poput policijskih kontrola, prometnih nesreća i zastoja odmah razmjenjuju putem aplikacije Waze. Unutar aplikacije ucrtane su i prometne kamere, a svaki korisnik markiranjem može dodati nove informacije koje se odmah dijele s drugim korisnicima.

blankFiat Panda Waze Edition prvi je automobil na svijetu koji serijski dolazi s Waze aplikacijom unutar Fiatovog Uconnect infotainment sučelja. Prethodno je pametni telefon s instaliranom aplikacijom Waze potrebno povezati na Uconnect, a u interijeru Pande nalazi se i držač za smartphone. Uz spomenute prometne funkcije, Fiat Panda Waze će na ekranu prikazivati i mnoge druge korisne informacije: o niskom tlaku u gumama, najnižim cijenama goriva, nivou goriva u rezervoaru, a dobro će vam doći i usluga“Find myCar” kako bi vozači mogli pronaći parkirani automobil dok se uz aplikaciju“My Car” mogu provjeriti razni parametri automobila (termini redovitih servisa, priručnik vozila, direktni pozivi Fiatovoj službi za korisnike ili pomoći na cesti).

Za pogon 4WD modela Fiat Panda Waze Edition koristi se poznati 1,2-litreni benzinski atmosferski motor snage 69 KS. Waze ediciju Pande prepoznat ćete po naljepnicama s Waze logotipom, crnim krovnim nosačima, crnim vanjskim ogledalima te crnim ručkama na vratima dok su kotači 15-inčni.

blank

blank

blank

blank