Moshi, nova generacija dodataka za novu iPhone 11 seriju

Pronašli smo zanimljivu dodatnu opremu Moshi za nove iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max modele

Uz Moshi dodatnu opremu stiže i nova jednostavna funkcionalnost novih Apple iPhone 11 pametnih telefona. Otkrivamo široku paletu dodatne opreme poput inovativne, neprimjetne funkcije magnetskog sustava s kojim se postiže bolja zaštita i postavljanje iPhone mobitela bilo gdje.

blank
Altra zaštitno kućište

Svi Moshi proizvodi pokriveni su programom Global Warranty Plus, pri čemu je svaki dodatak pokriven ograničenim vijekom trajanja jamstva nakon registracije proizvoda. Spomenimo i kako su proizvodi 100 posto netoksični te su BPA-free (ne koristi se Bisfenol A tvar). Moshi su najbolja zaštitna kućišta za iPhone 11 seriju (Best cases for iPhone 11).

Inovativni sustav magnetske ugradnje pruža jednostavan, ali siguran način montiranja bilo kojeg iPhonea u automobil, ured ili dom, a kompatibilan je s bilo kojim SnapTo kućištem Moshi. Ovaj elegantan dizajn kućišta sadrži skriveni izrez za SnapTo metalne jezičce, čime kućište ostaje potpuno slobodno, bez ikakvih metala s vanjske strane.

Dodatke za iPhone 11 pametne telefone potražite na Moshi shopping web stranici

Moshi SnapTo zaštitna kućišta

Altra je tanko zaštitno kućište s asimetričnim teksturiranim uzorkom za bolje prianjanje uz telefon, a koje se odlikuje odvojim remenom za nošenje na ručnom zglobu čime se otvara svijet praktičnosti i sigurnosti. Dodavanjem dužeg remena pametni telefon ćete moći nositi uz tijelo ili oko svojeg vrata. Altra kućište je kompatibilno sa serijom Moshi SnapTo magnetskih nosača te udovoljava MIL-STD-810G vojnom certifikatu.

blank
Altra zaštitno kućište

Overture je vrhunsko 2-u-1 zaštitno tanko kućište i magnetski novčanik koji će vašem iPhone mobitelu pri padu pružiti zaštitu koju osigurava MIL-STD-810G vojni certifikat. Novčanik sadrži dva utora za kartice i džep u punoj veličini u koji se mogu smjestiti novac i različiti papiri. Izrađeno od kvalitetne veganske kože, bez toksičnih materijala i BPA, Overture kućište kompatibilno je sa serijom Moshi magnetskih nosača SnapTo.

blank
Overture zaštitno kućište

iGlaze uz fuziju vrhunskog dizajna i funkcionalnosti sadrži i zaštitu od pada. Metalni okvir smješten na kućištu iGlaze daje dozu vrhunske završne obrade, a zaštitno kućište je kompatibilno s Moshi serijom SnapTo magnetskih nosača.

blank
iGlaze zaštitno kućište

SnapTo bežični punjač namijenjen je komfornom i udobnom punjenju baterije iPhonea bez potrebe za priključivanjem kabela. Uz SnapTo ovaj se bežični punjač savršeno usklađuje i kao horizontalno postolje za gledanje video filmova i igranje igara.

blank
SnapTo bežični punjač

Prozirna kućišta

Vitros je ultra prozirno kućište izrađeno od fleksibilnog, ali izdržljivog polimera za jednostavnu ugradnju uz zaštita od padova vojne klase.

blank
Vitros prozirno zaštitno kućište

SuperSkin je ultra tanko zaštitno kućište za oni koje vole vidjeti iPhone u svakom trenutku, ali žele i zaštititi telefon od ogrebotina.

blank
SuperSkin zaštitno kućište