Motorola edge 40 s brojnim naprednim specifikacijama

blank

Model je s nama već neko vrijeme, a ističe se kroz sedam značajki zbog kojih se edge 40 čini odličnom kupnjom

Uživajte u Android operativnom sustavu baš onako kako ga je Google zamislio, bez duplih i nepotrebnih aplikacija koje opterećuju sustav i usporavaju rad telefona zbog veće potrošnje resursa. Uz čisti Android to je samo jedna od prednosti koje donosi predivno dizajnirana Motorola edge 40.

Oslobodite svoju kreativnost i puni potencijal svog telefona uz Ready For – jednostavno se bežično povežite s televizorom i igrajte igrice na velikom ekranu, sudjelujte u videopozivima i koristite aplikacije s telefona na velikom ekranu.

Beskrajni zaslon + Dolby Atmos audio oživljavaju omiljene filmove, pjesme, igre, video pozive i serije zahvaljujući pOLED zaslonu od 6,55 inča s ultrabrzim osvježavanjem zaslona od 144 Hz i višedimenzionalnim stereo zvukom koji omogućuje Dolby Atmos tehnologija.

blank

Snažna izvedba omogućuje uživanje u glatkom igranju, video zapisima visoke razlučivosti i brzi prijenos podataka s najnovijim čipsetom MediaTek Dimensity 8020 uparenim s 8 GB najbržeg RAM-a.

Mnogima je munjevito brzo punjenje od 68 W veliki benefit te će zahvaljujući iznimnom TurboPower brzom punjenju Motorola edge 40 pružiti cijeli dan korištenja nakon samo 10 minuta punjenja baterije. Dodatna prednost je 15 W opcija bežičnog punjenja telefona kako biste u svakom trenutku imali maksimalnu slobodu.

Sustav kamere od 50 MP i otvor blende f/1.4 omogućuju snimanje zapanjujućih fotografija u svim uvjetima osvjetljenja zahvaljujući optičkoj stabilizaciji i najširem otvoru blende koji se danas može pronaći u telefonu.

blank

Široki otvor blende propušta 64% više svjetla za poboljšane performanse pri slabom osvjetljenju tako da svaka fotografija ispadne točno onako kako ste je zamislili. Zahvaljujući najnaprednijim kamerama možete istraživati svoju kreativnost bez ograničenja.

Uz glavnu kameru tu je i ultraširoki senzor od 13 MP koji vam omogućuje da fotografirate 3x više pozadine nego sa standardnim objektivom ili da se što više približite onome što fotografirate kako biste uhvatili i najmanje detalje zahvaljujući opciji Macro Vision.

Za kraj ističemo tekući dizajn zahvaljujući elegantnom kućištu koje krasi zaslon bez obruba i zaštitu od uranjanja u vodu IP68. Prekrasno dizajniran za maksimalno korisničko iskustvo i vrhunski osjećaj Motorola edge 40 također dolazi s IP68 certifikatom koji štiti ovaj telefon od potapanja u vodu.

blank