MWC 2021: “Budget friendly” pametni telefon TCL 20 L

blank

Uz četverostruku kameru TCL 20 L se ističe odličnim ekranom s certifikatom te baterijom koja će izdržati dva dana uobičajene upotrebe

TCL u Barceloni na Mobile World Congressu predstavlja TCL 20 L. Kad za neki pametni telefon kažemo da je budget friendly to znači da ćete dobiti veliku vrijednost za svoj novac. Nećete ništa pretplatiti. Upravo takav je TCL 20 L s prekrasnim 6,67-inčnim ekranom te tehnologijom kružnog polarizacijskog zaslona s certifikatom TÜV Rheinland. Uz ovaj certifikat možete biti sigurni da ćete štititi svoje oči tijekom dužeg korištenja.

blank

Cijena za TCL 20 L je 229 eura, uređaj dolazi u plavoj i crnoj boji, a ugrađena je baterija od 5000 mAh. Bit će to dovoljno za dva dana korištenja uz uobičajene funkcije. Odlično ako idete negdje na vikend, a ne morate niti misliti hoće li vam telefon izdržati cijelu noć ako ste negdje vani, a napunili ste bateriju noć prije.

Dobro će doći tehnologija brzog punjenja baterije, uz dodatnu optimizaciju koju u pozadini obavlja Smart Manager kako bi se baterija trošila onoliko koliko je zaista potrebno. Program nudi prijedloge za fantastične performanse kako bi baterija zaista omogućila maksimum.

blank

Na stražnjoj je strani smještena četverostruka kamera NXTVISION, a donosi i sve alate potrebne za današnje snimke: širokokutne, makro i bokeh efekte. S prednje je strane smještena kamera od 16 megapiksela za selfie snimke. Iz TCL-a ističu da će selfie kamera vaše fotografije podignuti na sljedeći nivo.

Što se tiče memorije, TCL 20 L nudi 128 GB interne memorije, što će biti dovoljno za većinu korisnika, a ustreba li više gigabajta prostora memorija se može proširiti s microSD karticama do 1 TB. Još samo trebate odabrati boju kućišta, između Luna Blue i Ellipse Black boja.

blank blank blank blank