Na besplatnim seminarima naučite sve o kibernetičkim prijetnjama

blank

U okviru programa Zebra Technical Academy tijekom rujna će na engleskom jeziku biti održana tri besplatna webinara

Prijetnje od ransomwarea rastu brže od svih dosadašnjih predviđanja, pokazuje Acronisovo polugodišnje izvješće o kibernetičkim prijetnjama. U značajnom su porastu i krađe identiteta, zlonamjerne e-pošte i web stranica te malware.

Do kraja 2022. godine štete na projektima samo od ransomwarea premašit će 30 milijardi američkih dolara.

„Teme kibernetičke sigurnosti u današnjem su vremenu sve zastupljenije i važnije. S rastućim povjerenjem u usluge u oblaku, kibernetički kriminalci povećali su interes za ulazom u mreže temeljene na oblaku. Posljednje polugodišnje izvješće o kibernetičkoj sigurnosti iz Acronisa kaže kako je ransomware i dalje prva prijetnja organizacijama, ali i da napreduje brže od ranijih očekivanja – do kraja ove godine financijska šteta koje će uzrokovati samo ransomware doseći će 30 milijardi američkih dolara“, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu, i dodao:

„Naša je namjera našim partnerima i klijentima, ali i svim drugim pojedincima i organizacijama potpuno besplatno omogućiti edukacije o kibernetičkoj sigurnosti, sigurnosnim rješenjima i sustavima“.

blank

Zebra Systems, distributer rješenja za IT sigurnost i zaštitu podataka s dodanom vrijednošću, u okviru programa Zebra Technical Academy održat će tijekom rujna tri besplatna webinara. Odgovor je to na rastuće kibernetičke prijetnje i sve veću potrebu za edukacijom poslovne zajednice.

Zebrin interni stručnjak za N-able Ondrej Sabata pod nazivom predstavit će utorak 13.9.2022. od 10 do 12 sati rješenje za nadzor N-sight i kako pomoću njega automatizirati sve svakodnevne zadatke. Cloudflare inženjer Maksim Bormotov raspravljat će o web i on-prem aplikacijama, daljinskom pristupu i pristupu na licu mjesta, zašto i kako sve osigurati WAF-om, ZTNA, tunelom i više.

Acronisov inženjer Svetlin Iordanov uživo će u srijedu 14.9.2022. od 10 do 11.30 sati demonstrirati napredno sigurnosno rješenje putem stvarne upravljačke konzole usmjerene na sigurnosno kopiranje, DR, sigurnost e-pošte, DLP, MS365 i ostalo.

Potpredsjednik tvrtke GFI Software Jozef Kacala u tandemu sa Zebrinim stručnim tehničarom Ondrejem Sabatom održat će u četvrtak 15.9.2022. od 10 do 12 sati prezentaciju „Secure Email
and Network: što vam je potrebno i kako sve može raditi u vašu korist“. U istom terminu će osnivač Advanced Security Technologies Vladan Todorović govoriti o najzanimljivijim napadima na njihove klijente u posljednjih 365 dana uključujući i log4j zero-day napade.

Sve informacije o predavanjima kao i prijava na webinare dostupni su na web odredištu. Sve sesije bit će na engleskom jeziku i potpuno besplatne za sve sudionike – kao što bi edukacije i trebale biti.