Na Viber kanalima možete pratiti influencere, vijesti, vlastite interese

blank

Viber je razvio centralno mjesto za otkrivanje sadržaja na aplikaciji – Kanali postaju vrata za korisnike koji žele pratiti omiljeni sadržaj

Viber je počeo aktivno uključivati širok raspon digitalnih proizvoda i usluga. Mobilno plaćanje, naručivanje taksija ili hrane, vremenska prognoza i još mnogo toga dostupno je na platformi, a najnovija usluga su kanali.

Ljudi diljem svijeta mogu se pretplatiti na kanale na Viberu kako bi pratili informacije i interese koji ih zanimaju, otkrili najnovije vijesti, sudjelovali u anketama i kvizovima te dobili pristup ekskluzivnom sadržaju. Bez obzira na to bavite li se sportom, obrazovanjem, glazbom, zabavom ili kuhanjem, platforma već nudi mnoštvo aktivnih kanala za vas.

blank

U Hrvatskoj postoji više od 100 javnih Viber kanala s milijunima članova koji prate informacije koje ih zanimaju. To je sljedeći korak u inoviranju svijeta aplikacija za razmjenu poruka nudeći vrijedna, jedinstvena i jednostavna korisnička iskustva.

Viber kanali postaju vjerodostojno mjesto za dobivanje informacija uzbudljivim i hiper-lokalnim kreatorima tako da razgovor ide ruku pod ruku s istraživanjem svijeta, edukacijom o određenim
temama i skakanjem na sadržajno putovanje od 360 stupnjeva samo jednim klikom, ističu iz Vibera.

Implementirana je i opcija za komentare na kanalima omogućavajući javni forum za razgovore. Ovo je postalo jedna od najpopularnijih značajki među korisnicima jer daje poseban osjećaj društvenog iskustva zajednice u pretežno digitalnom svijetu.

Za pronalazak i pridruživanje kanala samo u Viberovu traku za pretraživanje upišite ključnu riječ sadržaja koji tražite i možete se pridružiti raznolikom popisu kanala i komentirati teme koje vas zanimaju.

blank

Viber preporučuje praćenje sljedećih kanala:
• Red Cross Croatia
• Putni Kofer
• SOS Children Village
• Coolinarika
• WWF