IFA počela s prodajom ulaznica za javnost

blank

IFA će ponovno otvoriti svoja vrata – od 2. do 6. rujna 2022. u Berlinu će biti predstavljeni najnoviji proizvodi potrošačke elektronike

Uz najnovije proizvode, usluge i trendove vodećih robnih marki, najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata također predstavlja bogat zabavni program za javnost. Organizirat će se potpisivanje autograma s TV zvijezdama, vrhunskim sportašima i nogometašima.

Kuharski događaji moći će se pratiti uživo kao talk showovi, igre i e-sportski događaji. Vraćaju se glazbeni nastupi s najnovijim zvijezdama. IFA će berlinski izložbeni prostor transformirati u „Grad zabave“, najavljuju organizatori.

“Radujemo se što ćemo konačno ponovno dočekati posjetitelje IFA-e na berlinskom izložbenom prostoru. Zato smo ove godine odlučili ne povećavati cijene ulaznica – unatoč inflaciji i rastu troškova. Na taj način želimo zahvaliti našim posjetiteljima na vjernosti te zajedno s njima proslaviti ponovno pokretanje poslovanja industrije“, rekao je Kai Mangelberger, direktor IFA 2022.

Cijene ulaznica iz 2019. ostaju iste za izdanje IFA 2022. To je bila godina u kojoj se IFA posljednji put održala uživo na berlinskom izložbenom prostoru, iako je sljedeće 2020. godine održan sajam u smanjenom izdanju, bez prodaje ulaznica posjetiteljima. Na sajam su mogli doći samo novinari i poslovni partneri. Naravno, novinar portala Portofon.com bio je prisutan i te 2019. na velikom IFA sajmu, ali i u rujnu 2020. godine.

Ulaznice za IFA 2022 dostupne su isključivo kroz online prodaju:
• dnevna ulaznica košta 17,50 eura (oko 130 kn)
• snižena cijena karte u pretprodaji je 13 eura (oko 97 kn)
• obiteljska ulaznica za 2 odrasle osobe i troje djece bit će dostupna u pretprodaji i tijekom sajma IFA za 36 eura (oko 270 kn)
• grupne ulaznice 3 za 2 bit će dostupne samo u pretprodaji i koštat će 26 eura (oko 195 kn)
• studentska karta će u pretprodaji i za vrijeme IFA sajma biti dostupna po sniženoj cijeni od 9 eura (oko 67 kn)