Nadoplatite iKonto račun putem SMS poruke

blank

Korisnici Vipneta svoj iKonto račun u Germania Sport kladionicama mogu jednostavno nadoplatiti i putem SMS poruke.

Pratite li utakmice Lige prvaka, koje će tijekom naredne tri sezone biti dostupne na Vip i B.net platformama, svoj iKonto račun možete nadoplatiti i putem SMS poruke kako biste uživali u sportskom klađenju i prognozirali rezultate nadolazećih natjecanja.

Da biste nadoplatili iznos na svoj iKonto račun u Germania Sport kladionicama, u SMS poruku unesete iznos novčanih sredstava koji želite nadoplatiti za online klađenje, u rasponu od 10 do 50 kuna te SMS poruku pošaljete na broj 700100. Korisniku nakon toga stiže potvrdna SMS poruka da je iznos naplaćen na Vip račun te da je taj iznos sada raspoloživ na online računu za klađenje u Germania Sport kladionici. Mjesečno ograničenje korištenja usluge je 300 kuna, a usluga nije dostupna maloljetnim osobama.

blankKao što je poznato, UEFA Liga prvaka iduće tri godine dostupna je na Vip i B.net TV-u, a korisnicima je na raspolaganju 5 PlanetSport programa koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18:55 i 21 sat. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti.

PlanetSport paket programa s utakmicama Lige prvaka korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi emitiraju se neprestano, dok će PlanetSport 3, 4 i 5 programi biti aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica. UEFA Liga prvaka sada je dostupna bez ugovorne obveze i korisnicima drugih mreža. Osim na Vip i B.net platformama, utakmice je moguće pratiti i aktiviranjem usluge Vip NOW, kao i kupovinom pojedinačne utakmice preko weba te su ove mogućnosti na raspolaganju i korisnicima drugih mreža.

UEFA Liga prvaka nekad se zvalo Kup europskih prvaka te je u međuvremenu natjecanje preimenovano, a prošlogodišnji prvak španjolski Real Madrid ima najveći broj osvojenih titula. Nogometno natjecanje UEFA Liga prvaka postoji od 4. rujna 1955. godine kad je održana prva utakmica između Sporting CP i Partizana iz Beograda, a te davne godine sudjelovali su: Milan (Italija), AGF Aarhus (Danska), Anderlecht (Belgija), Djurgården (Švedska), Gwardia Warszawa (Poljska), Hibernian (Škotska), Partizan (Jugoslavija), PSV Eindhoven (Nizozemska), Rapid Wien (Austrija), Real Madrid (Španjolska), Rot-Weiss Essen (Zapadna Njemačka), Saarbrücken (Saar protektorat), Servette (Švicarska), Sporting CP (Portugal), Stade de Reims (Francuska) i Vörös Lobogó (Mađarska).