UEFA Ligu prvaka možete gledati i na svojem pametnom telefonu

blank

Nogometne utakmice jednog od najjačih natjecanja u svijetu, UEFA Liga prvaka, dostupne su putem Vip NOW platforme.

PlanetSport televizijski kanali dostupni putem Vip i B.net TV platformi mogu se pratiti i na pametnim telefonima, tabletima, računalima i TV prijamnicima. Krenuli su prijenosi grupne faze UEFA Lige prvaka na PlanetSportu, uz zanimljive dodatne programske sadržaje i nove mogućnosti za korisnike kao što je mogućnost kupovine gledanja pojedinačne utakmice na Vip NOW platformi za sve korisnike, uključujući i korisnike drugih mreža.

Nakon predstavljanja novosti u PlanetSportu i Vip ponudi odigran je humanitaran nogometni susret između timova voditelja i sukomentatora PlanetSporta, Joška Jeličića i Stipe Pletikose, posvećen udruzi Put u život koja trenutno prikuplja novčane donacije za provedbu igraonice za djecu s posebnim potrebama putem platforme Čini pravu stvar. U utakmici su osim Pletikose i Jeličića zaigrali Borna i Mario Jeličić, Tomislav Rukavina, Dario Šimić, Igor Bišćan, Gordan Kožulj, Zoran Primorac, Igor Vori i Mario Tokić, uz bodrenje izbornika Nikole Jurčevića, Nenada Bjelice i Dragana Primorca. Susret koji je prenosio PlanetSport, završio je 5:5, nakon što je Pletin tim zabio gol u zadnjim sekundama sudačke nadoknade.

blankLiga prvaka će se iduće tri godine moći pratiti uživo na Vip i B.net TV platformama u HD kvaliteti, a uživanje u spektakularnim duelima najvećih europskih nogometnih klubova obogaćeno je potpuno novim iskustvom gledanja televizije u digitalnom dobu. Utakmice će iz najsuvremenijeg PlanetSporta studija u regiji analizirati voditelj Joško Jeličić i sukomentator Stipe Pletikosa, uz pomoć VR i AR tehnologije.

Uz UEFA Ligu prvaka, gledatelji PlanetSporta moći se pratiti prijenose hrvatske rukometne Premijer lige, kao i rukometnog Kupa, utakmice Medveščaka u EBE ligi, njemačke hokejaške lige, rugbya, borilačkih sportova itd.

blank
Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta

Vip NOW je dostupna kao osnovna usluga za Vip mobilne korisnike za 30 kn/mj. Uz nadoplatu za PlanetSport paket koji uključuje sve PlanetSport kanale za 45 kn/mj., dok je za korisnike drugih mreža ova usluga dostupna za 80 kn/mj. i 45 kuna za PlanetSport paket. Svi zainteresirani mogu po principu Plati pa vidi (PPV – Pay per view) kupiti gledanje pojedine utakmice na Vip NOW platformi preko web stranice www.planetsport.vipnet.hr i gledati utakmicu na ekranu koji odaberu – računalu, tabletu ili mobitelu. Cijena pojedinačne utakmice preko weba za sve korisnike bit će u iznosu od 30 do 40 kuna.

blank
Pletikosa, Jeličić, Dvorjancansky i Sušec

Natjecanje UEFA Liga prvaka nekad se zvalo Kup europskih prvaka te je u međuvremenu preimenovano, a prošlogodišnji prvak španjolski Real Madrid ima najveći broj osvojenih titula. Nogometno natjecanje UEFA Liga prvaka postoji od 4. rujna 1955. godine kad je održana prva utakmica između Sporting CP i Partizana iz Beograda, a te davne godine sudjelovali su: Milan (Italija), AGF Aarhus (Danska), Anderlecht (Belgija), Djurgården (Švedska), Gwardia Warszawa (Poljska), Hibernian (Škotska), Partizan (Jugoslavija), PSV Eindhoven (Nizozemska), Rapid Wien (Austrija), Real Madrid (Španjolska), Rot-Weiss Essen (Zapadna Njemačka), Saarbrücken (Saar protektorat), Servette (Švicarska), Sporting CP (Portugal), Stade de Reims (Francuska) i Vörös Lobogó (Mađarska).