Nagradu Red Dot Design osvojio je Realme X2 Pro

blank

Inspiracija za dizajn Realme pametnih telefona su luk i češnjak, ali i opeka i beton

Realme X2 Pro osvojio je Red Dot Design nagradu za najbolji industrijski dizajn, u kategoriji Product Design 2020. Ova se nagrada u industriji dizajna smatra ravnoj Oscaru u filmskoj. Ovo je prvi put da Realme osvaja Red Dot Design Award, a pobjednički model je zapravo redizajn Realmejevog flagshipa – Realme X2 Pro Master Edition.

blank

Međunarodno priznatu nagradu Red Dot Design Award osnovalo je njemačko vijeće za industrijski dizajn. S više od 60 godina tradicije ovo je jedno od najvećih i najutjecajnijih natjecanja u dizajnu na svijetu, koje brandove pobjednike čvrsto pozicionira na svjetsku mapu vrhunskog dizajna.

Realme X2 Pro Master Edition nastao je u suradnji s majstorom industrijskog dizajna Naotom Fukasawom koji je svoju inspiraciju našao u običnim građevinskim materijalima poput opeke i betona, omiljenima među mnogim korisnicima. Kako bi dosegao izuzetno visoke standarde obrade materijala, Realme je kreirao posebnu prilagođenu boju i kombinirao je s vodećom tehnologijom lakiranog stakla.

blank

Nakon 32 faze brušenja i ispitivanja konačni rezultat je prekrasan osjećaj glatkoće na dodir koji unosi mekoću stakla. Korištenjem laserske tehnologije PicoSure na pozadinu uređaja je na smrznuto staklo apliciral logo branda i replika potpisa Naota Fukasawe sa 100% vjernošću.

Naoto Fukasawa iskoračio je i u drugom smjeru. Realme X Master izdanje nadahnuto je teksturama neočekivanih svakodnevnih namirnica – luka i češnjaka te točkicama i linijama modernog gradskog života. Ta kombinacija na najbolji način prikazuje zanemarivu ljepotu u životu, ono što nam je svakodnevno pred očima, a istovremeno nam promiče. Realme X Master Edition već je osvojio Međunarodnu CMF Design Supreme Gold Award.

blank blank

Realme će se u ovoj godini posvetiti izgradnji modne marke „Dare to Leap“. Uvodeći modnu kulturu u tehnološku industriju i proizvode koji nude, predstavljaju „Trendsetting Technology“ i „Trendsetting Design“ mladim ljudima u svijetu. Osnovali su interni studio za oblikovanje trendova, kako bi okupio vrhunske majstore dizajna u industriji koji će potrošačima donositi moderne pametne telefone i proizvode.

Osim ovih nagrada za dizajn specijalnih edicija uređaja, dokaz da Realme kao kompanija ide u dobrom smjeru u razvoju mobilnih telefona odličan je uspjeh prve verzije modela Realme X2 Pro na hrvatskom tržištu. Ovaj model kao i drugi Realme smartphonei mogu se naći na mobis.hr webshopu.

realme X2 Pro Master Edition: Concrete
realme X2 Pro Master Edition: Concrete
Realme X2 Pro Master Edition Red Brick
Realme X2 Pro Master Edition Red Brick