Besplatni TV kanali na Iskon.TV

blank

Iskon je obradovao korisnike usluge Iskon.TV aktivacijom dva televizijska programa

Korisnici osnovnog Iskon.TV paketa do kraja travnja 2020. mogu besplatno, bez naknade i potrebe za aktivacijom, na svojim televizorima gledati dva kanala – filmski CineStar TV Fantasy i dječji edukativni kanal Da Vinci, kako biste još ugodnije proveli vrijeme kod kuće.

blank

Novi kanali će se automatski deaktivirati krajem travnja 2020. godine. I na ovaj način Iskon potiče odgovornost kod naših sugrađana, da ne izlaze van svojih kuća bez nužne potrebe.

Još jedna novost iz Iskona: na Iskon.TV su od 1. travnja 2020. stigli HRT kanali u HD rezoluciji. U visokoj rezoluciji slika se emitira na HRT 1, HRT 2, HRT 3 i HRT 4.

blank

blank

Kako bi se djeci olakšalo praćenje online nastave i spriječile eventualne druge posljedice širenja koronavirusa, Iskon od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine korisnicima usluga omogućuje nekoliko benefita.

Svim korisnicima Iskon.Mobile tarife aktivirano je 15 GB prometa besplatno.
Pristup televizijskim programima nastave na daljinu putem mobitela je besplatan (tzv. zero rate).

Televizijski kanali HRT3 i Sportska televizija su svim Iskon.TV korisnicima od ponedjeljka 16. ožujka 2020. dostupni za gledanje u sljedećih sedam dana od emitiranja – Snimalica 7 dana omogućit će djeci uspješno praćenje nastave bilo kad tijekom dana i po potrebi pregledavanje nastavnog tv gradiva.

blank

Trebate li aktivirati neku od Iskonovih usluga, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. reducirane su sve potrebe za dolaskom korisnika u prijemne urede Iskona u Hrvatskoj, radi zaštite zdravlja. Sva se komunikacija usmjerava na digitalne kanale kroz koje se mogu uspješno obraditi svi zahtjevi.