Najbolje od oba svijeta: Honor i Porsche Design

blank

Udruženim snagama početkom 2024. godine u Kini ovaj dvojac predstavlja prvi zajednički razvijen pametni uređaj

Otkako je počeo samostalno poslovati prije 3 godine Honor se u kratkom razdoblju pozicionirao kao lider u industriji pametnih telefona i preklopnih telefona i mobilnih inovacija. Honorov portfelj proizvoda i usluga impresionira pametnim, inovativnim proizvodima koji nude vrhunsko korisničko
iskustvo i izvanredne značajke.

Osobito u područjima koja su najrelevantnija za potrošače uključujući trajanje baterije, tehnologiju zaslona te fotografiju i video. Honorje dokazao da ima sposobnost visokog pozicioniranja kada su u pitanju pametne tehnologije.

Svaki Porsche Design proizvod predstavlja iznimnu preciznost i savršenstvo, može se pohvaliti visokom razinom tehnoloških inovacija i besprijekornog kombiniranja inteligentnih funkcionalnosti i purističkog dizajna.

Globalni tehnološki brend Honori luksuzni lifestyle brend Porsche Design najavili su strateško partnerstvo. Oba brenda vođena su vizijom stvaranja inovativnih proizvoda koji kombiniraju funkcionalan dizajn s vrhunskom tehnologijom te vrijednostima dosljednog posezanja za novom izvrsnošću i pomicanja granica.

blank

Kako je najavljeno, obje će tvrtke tako kombinirati svoju filozofiju dizajna kako bi stvorile vrhunske uređaje i kupcima ponudile luksuzno korisničko iskustvo u svijetu elektronike. Porsche Design u ovu suradnju unosi svoju jedinstvenu dizajnersku ekspertizu i dugogodišnje iskustvo u segmentu luksuza.

Prestiž i uspjeh brenda proizlaze iz bezvremenske, funkcionalne i purističke filozofije dizajna, kako ju je definirao profesor Ferdinand Alexander Porsche, koji je dizajnirao legendarni Porsche 911 i stvorio prvi potpuno crni ručni sat na svijetu. Porsche Design iza sebe ima i više od 15 godina iskustva u industriji pametnih telefona dizajnirajući i razvijajući brojne uređaje s visokim performansama.

“Čast nam je surađivati s partnerom kao što je Porsche Design te istražiti kako otvorena i inovativna suradnja može spojiti izniman dizajn i izvanredne performanse kako bi dovela vrhunsku tehnologiju u premium segment pametnih uređaja. Honorov dizajn usmjeren na čovjeka uklapa se u filozofiju Porsche Designa, s težnjom za stvaranje inteligentnih luksuznih proizvoda koji će ubrzati mobilni životni stil ljubitelja tehnologije i obožavatelja Porschea. Ovakva dugoročna suradnja između Honora i Porsche Designa otvara nove uzbudljive prilike za jačanje našeg brenda na tržištima diljem svijeta“, naglasio je George Zhao, direktor tvrtke Honor.

Prvi zajednički razvijen pametni uređaj Honora i Porsche Designa bit će predstavljen u Kini u siječnju 2024.