Neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp

blank

Nova ponuda s pogodnostima za mlade Hrvatskog Telekoma pruža neometano uživanje u omiljenom sadržaju

Svi korisnici obuhvaćeni HT-ovom ponudom mogu aktivirati bingeNscroll opciju koja im omogućuje neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i uživanje u brojnim drugim pogodnostima.

U sklopu nove ponude za mlade korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između dvije tarife u koje je uključeno i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama:

• Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, uključuje 8 GB interneta
• Simpa XL tarife za 119 kuna, uključuje 13 GB interneta

Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja im i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u MojTelekom aplikaciji.

Korisnicima u dobi od 18 do 25 godina, koji koriste pretplatu, dostupne su:

• M tarifa za 143 kune sadrži 20 GB interneta
• L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta
• Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom

Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama. Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix aplikacija.

Kako bi mladima pružio prave alate, znanja i najnapredniju tehnologiju Hrvatski Telekom pokrenuo je kampanju ‘Tebe Se Pita’ u kojoj na prvo mjesto stavlja njihove snove, želje i potrebe. HT svim svojim korisnicima, pa tako i mladima, nastavlja pružati prilike potrebne za izgradnju boljeg svijeta mogućnosti. Sve detalje nove ponude za mlade moguće je saznati na web stanici: hrvatskitelekom.hr/tebesepita.