Noa mobiteli od sada se mogu kupiti i u srpskim trgovinama

blank

Hrvatski proizvođač mobitela Noa na srpskom tržištu nudi šest modela, a najzanimljiviji je model Noa N10.

Mogućnosti pametnih i klasičnih mobitela Noa mogle su se isprobati prilikom predstavljanja u Beogradu. Za testiranje kamera bio je postavljen mini foto studio u kojem su se mogle isprobati kamere ugrađene u pametne telefone Noa ili snimiti mobitele Noa u zanimljivoj blagdanskoj dekoraciji. Noa N10 uz pomoć “oversampling” tehnologije omogućuje snimanje fotografija do 80 odnosno do 96 megapiksela.

blankNa konferenciji u Beogradu predstavljena je Noa robna marka, koncept i vizija branda te portfolio pametnih uređaja: pametni telefoni i mobiteli, tableti i LED televizori.
U premium segmentu dostupni su uređaji iz Element linije i to modeli: Noa N1, Noa N7 i Noa N10, dok su iz Core linije na tržištu dostupni modeli L12, L11 SE i NEXT SE.

Kupci će na srpskom tržištu prilikom kupnje mobitela iz serije Element dobiti jamstvo na potpunu zaštitu od mehaničkih i drugih oštećenja tijekom prvih 12 mjeseci.

blank
Noa teži liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju, izjavio je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18 d.o.o. koja proizvodi Noa pametne uređaje

blank