Od subote ćete moći birati između 300 Xiaomi proizvoda u Zagrebu

blank

Prvi hrvatski Mi Store otvoren je u zagrebačkom Arena centru, a prvi kupci u subotu će moći iskoristiti odlične akcije.

Čak 300 različitih proizvoda popularnog kineskog proizvođača Xiaomi, inače četvrtog proizvođača pametnih telefona u svijetu već neko vrijeme, od subote 22. prosinca 2018. moći će se kupiti na jednom mjestu, u specijaliziranoj trgovini Mi Store.

Nakon Beča, u kojem je u svibnju ove godine otvoren prvi Mi Store, hrvatska tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru nastavlja s otvaranjem novih trgovina. U prvoj trgovini u austrijskom glavnom gradu ponudili su 180 različitih proizvoda, a zagrebačka trgovina povećala je letvicu na 300 proizvoda, a sljedeća destinacija je Ljubljana. Trgovina je već otvorena i u Londonu.blank

U trgovini u Zagrebu moći ćete uživati u odlično uređenom prostoru, i stilski i organizacijski odlično pogođenom, a oduševit će vas isprobavanje uživo bilo kojeg proizvoda inače zapakiranog u većinski bijela pakiranja. Xiaomi, uz povoljni cijenu za proizvode koji su dostupni za svaki džep, veliku pozornost poklanja i dizajnu pakiranja.

blank
Isprobali smo Xiaomi slušalice i oduševili se kvalitetom zvuka

Najpovoljniji proizvod koji u Zagrebu možete kupiti košta 39 kuna, a pametni telefon Xiaomi Mi 8 Pro imat će cijenu 4999 kuna. Ipak, projektor ima veću cijenu te košta oko 13.000 kuna. Među zanimljivim proizvodima u trgovini, uz pametne telefone, pozornost privlače mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, roboti igračke, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom. Xiaomi inače u ponudi u Kini ima čak 10.000 različitih proizvoda.

Veliko otvaranje trgovine Mi Store održat će se u 10 sati u subotu 22. prosinca 2018, a obilježit će ga zanimljive i prigodne akcije poput 1 + 1 gratis u prvih 11 minuta od otvaranja trgovine, a u sljedećih 100 minuta svi kupci će pri kupnji dva proizvoda treći dobiti gratis. Gratis proizvod je onaj jeftiniji. Na cjelodnevnoj su akciji Mi Band 2 (99 kn, umjesto 219 kn), Amazfit Pace (za 899 umjesto 1189 kuna), Redmi 5 Plus 3 + 32 GB za 699 kn (redovita cijena će biti 1399 kuna) dok se odličan Xiaomi Mi A2 s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije te Android One operativnim sustavom može dobiti uz popust od 700 kn (za 1499 umjesto za 2199 kn).

blankNa akciji će biti Mi Scooter (za 2999 umjesto 3999 kuna), Mix 2S 6 GB + 128 GB za 2999 kuna (redovita cijena je 4999 kn) te popularni roboti Builder i Rover po cijeni 499 kuna umjesto 799 kuna. Pri otvorenju bečke trgovine u redu je čekalo oko 1500 ljudi, a veliki se broj kupaca očekuje i prije otvaranja zagrebačkog Mi Storea.

Već je u trećem kvartalu ove godine Xiaomi ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Kineski vizionar na kraju trećeg kvartala 2018. čvrsto drži četvrtu poziciju s porastom isporuke pametnih telefona od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Osnovan 2010. godine te vođen osobnim uvjerenjem osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postalo i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije, Xiaomi je prepoznatljiv po jedinstvenom logu MI koji predstavlja skraćenicu termina „Mobile Internet“.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

blank

blank

blank

blank

blankblankblankblank