Nokijina serija 2 dobila prinovu, model 2.4

blank

Početna cijena za Nokiju 2.4 starta od 119 eura, a za taj novac dobit ćete veliki ekran te ukupno tri kamere, ali i jaku bateriju

U nekim je detaljima nova Nokia 2.4 izuzetno zanimljiva. Recimo, ugrađena je baterija kapaciteta 4500 mAh. Nadalje, Nokia 2.4 dolazi s obećanjem o tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što znači da će budući vlasnici sigurno dobiti Android 11 i Android 12.

Krajem rujna Nokia 2.4 u prodaju stiže u bojama Dusk, Fjord i Charcoal u memorijskim inačicama 2 GB / 32 GB i 3 GB / 64 GB. Memorija je proširiva karticama do 512 GB.

blank

Stražnja dvostruka kamera u kombinaciji 13 + 2 megapiksela dolazi s AI snimanjem (snimanjem potpomognutim umjetnom inteligencijom). Ima posebni noćni modus i portretni editor koji vam omogućuje da uređujete snimke prilagodljivim oblicima i zamućenim pozadinama, čak i nakon što je fotografija snimljena, a omogućuje i dubinsko snimanje. Na prednjoj se strani, u urezu 6,5-inčnog HD+ ekrana nalazi kamera od 5 megapiksela.

Na stražnjoj se strani nalazi senzor otiska prsta, ima i 3,5 mm ulaz za slušalice dok se na boku nalazi gumb Google Assistant. Nokia 2.4 podržava rad s dvije nano SIM kartice, a s računalom se spaja preko microUSB porta. Pokreće ga MediaTek Helio P22.

blank blank