Catalyst Impact Protection Case za Google Pixel 4a

blank

Googleov pametni telefon Pixel 4a nedavno je izazvao veliku pozornost, pa čak i neke rivale na dvoboj, a takav telefon treba i dobru zaštitu

Zaštitne maske danas su podjednako bitne kao i ono što se unutar njih čuva. Što vam vrijedi dobar pametni telefon ukoliko vam zbog jedne sekunde nepažnje postane neupotrebljiv. Razbijete li kućište, više neće biti lijepo, a dođe li do puknuća ekrana tada se više niti ne može koristiti.

blank

Google Pixel 4a je izuzetno zanimljiv pametni telefon s Android 11 operativnim sustavom. Ne košta previše, ali nudi dobre karakteristike poput 6 GB radne memorije, čipset Snapdragon 730G, bateriju kapaciteta 3140 mAh. Ima i stereo zvučnike pa gledanje multimedije preko 5,81-inčnog ekrana ima potpuno drugačiji doživljaj.

Zaštitite li pri tome svoj pametni telefon tada će i korištenje biti ugodnije. Catalyst Impact Protection Case je zaštitna maska za Google Pixel 4a koju potpisuje tvrtka poznata po kvalitetnim zaštitama ne samo pametnih telefona (Apple, Samsung, Google) nego i slušalica, pametnih satova (upravo su predstavili zaštitu za Apple Watch Series 6 i SE) te za tablete (novi Apple iPad 10.2).

Na svojevrsni test smo uzeli crnu masku za Google Pixel 4a kako bismo se uvjerili u kvalitetu, a dolazi s certifikatom „Made for Google“. Čim se maska primi u ruke osjeti se kvaliteta završne izrade, materijal odiše povjerenjem, a u pakiranju dolazi i malena vezica za zapešće. Primjetno je kako maska dobro leži u ruci te nema klizanja zahvaljujući protukliznoj gumenoj podlozi.

blank

S unutarnje strane se može smjestiti iglica za otvaranje utora za SIM karticu, što će dobro doći svima koji putuju i povremeno trebaju drugu SIM karticu. Tu drugu SIM karticu se može i ponijeti sa sobom, jer se s unutarnje strane zaštitne maske nalazi maleni utor za nano SIM karticu.

Catalyst je masku testirao prije nas, a maska štiti telefon od udaraca čak i ako padne s visine od 3 metra (udovoljava standardu MIL-STD 810G kojeg propisuje američka vojska). Za ovu vrstu zaštite koristi se zaštita sa zračnim jastucima s unutarnje strane maske, a maska generalno ima tanak profil.

blank

Koristi se visokotehnološki dizajn, a na stražnjoj strani se nalazi polimetrijski finiš uz koji nema nikakvih otisaka prstiju. Istovremeno, podignuti okviri maske štite ekran telefona od oštećenja ako uređaj padne na prednju stranu, a na isti se način štiti i stražnja kamera. Na gornjoj i donjoj strani nalaze se otvori kako bi se priključci za punjenje baterije i spajanje slušalica mogli nesmetano koristiti.

Nije se zaboravilo niti na pristup senzoru otiska prsta na stražnjoj strani Google Pixela 4a tako da se doskočilo i tom detalju, uz jednostavan pristup prstom do senzora. I dizajn kućišta je lijep, privlačan te vrlo moderan dok su tipke na boku izuzetno ugodne za korištenje, kako bi se pokrenuo telefon ili pak podesila glasnoća zvuka.

Cijena za Catalyst Impact Protection Case za Google Pixel 4a je 39,99 američkih dolara (oko 260 kuna), a može se naručiti online.

blank

 

blank

 

blank

blank

blank

blank