Nova eSimpa ponuda Hrvatskog Telekoma

blank

Simpa korisnici mogu surfati internetom uz 100 postotnu kontrolu potrošnje, a novost je 2 GB SOS opcija za samo 1 kunu

Hrvatski Telekom je za korisnike bonova (Simpa) predstavio novi ponudu za surfanje na 5G mreži. Nova eSimpa ponuda korisnicima bonova omogućuje još više gigabajta, minuta i poruka, bez brige o naknadi za uspostavu poziva ili što se dogodi kad potroše sve GB iz opcije.

U sklopu nove ponude moguće je aktivirati nove opcije:
eSimpa S za 99 kuna uključuje 7+1 GB interneta te 2.000 minuta i SMS poruka
eSimpa M za 119 kuna uključuje 10+5 GB interneta, 2.000 minuta i SMS poruka
eSimpa L za 139 kuna uključuje 15+10 GB interneta i 2.000 minuta i SMS poruka.

blank

Svi oni koji traže više za 19 kuna mogu u Moj Telekom aplikaciji i putem weba aktivirati i 5G opciju koja bez ograničenja pruža najbrže 5G iskustvo surfanja uz eSimpa opcije.

Ako korisnik potroši sav internetski promet iz opcije zaustavlja se daljnja potrošnja, s ciljem zaštite stanja računa korisnika te mu se omogućuje aktivacija SOS opcije za 1 kunu kojom dobiva 2 GB u iduća 24 sata.

Umjesto naplate po osnovnoj tarifi (koja je skuplja) korisnik može aktivirati novu eSimpa opciju u Moj Telekom aplikaciji i bezbrižno nastaviti svoje surfanje. U eSimpa opcijama ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva, stoga se 2.000 minuta i SMS poruka iz opcija mogu koristiti bez dodatnih naknada.

Dodatna pogodnost je i što korisnici sve neiskorištene jedinice mogu prenijeti u idući mjesec. Za eSimpa korisnike tu je i dalje mogućnost prebacivanja jedinica iz opcije drugim Simpa korisnicima.

Nove eSimpa opcije mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji, a najbrži će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci. Uz to, svim novim korisnicima osigurano je i 6 GB dobrodošlice. Svi detalji nove eSimpa ponude.