Nova HT-ova usluga za poslovne korisnike

blank
PORTRAIT OF COUPLE LOOKING AT CAMERA

Za novu web stranicu ili web shop ne trebate znati kodirati niti koristiti različite programe i alate kako bi predstavili svoju tvrtku online

Usluga Digitalno poslovanje, s kojom Hrvatski Telekom zaokružuje portfelj usluga za poslovne korisnike, omogućuje izradu moderne i prilagodljive web stranicu te njezino održavanje tijekom cjelokupnog trajanja korištenja usluge.

HT će na web stranici prilagoditi sadržaj za bolju vidljivost na tražilicama (SEO optimizacija) te smjestiti web stranicu u internetski prostor (hosting). Paket uključuje izradu i održavanje automatiziranog web shopa tj. online trgovine koja radi 24 sata dnevno.

Dodatna prednost je mogućnost praćenja posjećenosti, popularnosti proizvoda te analize kupaca što se može iskoristiti za daljnje poboljšanje i oblikovanje ponude. Dostupan je veliki izbor dodatnih modula za nadogradnju web stranice ili web shopa, prilagođenih pojedinim djelatnostima koji omogućuju korisnicima da se istaknu u moru konkurencije i još više automatiziraju i prilagode svoj online sadržaj.

blank

Digitalni marketing pomoći će pri dodatnom oglašavanju poslovanja na internetu, tražilicama i digitalnim platformama, a za maksimalnu sigurnost online plaćanja kreditnim i debitnim karticama, jednokratno ili na rate, dostupna je PayWay usluga.

Bitno je za istaknuti kako korisnici na početku nemaju jednokratne troškove jer usluga Digitalno poslovanje nudi u obliku četiri paketa koji se plaćaju mjesečno:
• Web stranica
• Web Shop
• Web stranica Premium
• Web Shop Premium

Na temelju istraživanja i povratnih informacija korisnika u Premium pakete je, između ostalog, uključeno održavanje 24/7 što znači da je korisnik u potpunosti bez brige oko daljnjeg postavljanja i ažuriranja sadržaja na web stranici ili web shopu.