Pametna narukvica Huawei Band 7

blank

Debljina narukvice je samo 9,99 mm uz masu od 16 grama te je iznimno praktična za nošenje na posao ili trening

Do sada najtanja Huaweijeva pametna narukvica opremljena je velikim AMOLED zaslonom od 1,47-inča i unaprjeđenim značajkama praćenja zdravlja. Huawei Band 7 podržava cjelodnevno praćenje količine kisika u krvi, mjeri otkucaje srca i razinu stresa kao i menstrualni ciklus te kvalitetu sna.

Kako bi što uspješnije pratio korisnikov san uređaj koristi tehnologiju Huawei TruSleep koja analizira kvalitetu sna te na temelju dobivenih podataka korisniku pruža savjete za mirniji i kvalitetniji san. Huawei TruRelax algoritam zadužen je za cjelodnevno praćenje korisnikove razine stresa. Kada razina naraste do određene vrijednosti Band 7 podsjeća korisnika da radi vježbe disanja kako bi se riješio stresa. Tijekom cijelog dana prate se otkucaji srca.

Ostvarite li tijekom dana postignuti cilj što se tiče broja prehodanih koraka ili vremena provedenog u određenoj fazi vježbanja dobit ćete pohvalu od svoje narukvice. Algoritam narukvice prati i korisnikove performanse za vrijeme i nakon treninga, a pruža ukupno 96 različitih načina vježbanja uključujući trčanje, vožnju bicikla, plivanje, preskakanje užeta i rolanje.

Baterija ugrađena u kućište boja Nebula Pink, Wilderness Green i Graphite Black traje do 14 dana. Cijena za Huawei Band 7 je 499 kuna.

blank

blank