Novi korisnici bonbon bonova dobit će dvostruko više gigabajta i minuta

blank

I postojeći će korisnici bonbona osjetiti pogodnosti dvostruko više uključenih jedinica uključenih u pretplatu odnosno paket

Kupite li novi SIM u bonbon mreži ili prijeđete iz druge mobilne mreže u bonbon mrežu sve do kraja 2023. godine ćete, uz svaku aktivaciju i reaktivaciju paketa, povrh redovne količine gigabajta ili minuta u paketu dobiti još toliko.

Na primjer, korisnici mjesečnog internet paketa, koji sadrži 3 GB podatkovnog prometa, za vrijeme trajanja promotivnog perioda za svaku aktivaciju i reaktivaciju dobivaju 6 GB podatkovnog prometa. Ova pogodnost traje 12 mjeseci i vrijedi od prve aktivacije unutar promotivnog perioda te se odnosi na sve mjesečne pakete interneta, razgovora i SMS-a, bonbon bonova kao i paketa Kombinacija.

Postojeći korisnici bonova dobivaju jedan mjesec promotivnog razdoblja u kojem prilikom aktivacije ili reaktivacije dobivaju dvostruko više od redovne ponude u paketu. Svi postojeći korisnici na pretplatu u periodu od 1. do 31. listopada uz svaku aktivaciju i reaktivaciju paketa, povrh redovne količine gigabajta ili minuta u paketu, dobivaju još toliko. Ponuda vrijedi samo u navedenom periodu za sve aktivacije i reaktivacije mjesečnih paketa.

Kupite li jednu bonbon SIM karticu na poklon ćete dobiti još jednu bez naknade, a na svakoj od njih nalazi se 10 GB podatkovnog prometa dobrodošlice.