Počela je prodaja pametnih satova Huawei Watch GT 4

blank

Serija donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim zdravstvenim i fitness funkcijama te novi stilski pristup

Pametni satovi pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“ donose još veću integraciju tehnologije i mode te korisnicima pružaju personaliziranije zdravstveno i sportsko putovanje.

Impresivna baterija omogućuje trajanje do dva tjedna za 46 mm modele te inovativne zdravstvene značajke koje označavaju podignutu ljestvicu ovog segmenta tržišta pametnih uređaja.

Huawei Watch GT 4 serija dostupna je u čak 6 različitih boja. Verzija od 46 mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom.

Verzija promjera 41 mm dostupna je s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama, a korisnicima je na raspolaganju više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

Satovi omogućuju jednostavno praćenje bitnih zdravstvenih značajki poput PPG analize aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom i detekciju abnormalnog disanja tijekom sna. Model s 46 mm smo isprobali u Barceloni i Zagrebu, uz jedno punjenje baterije koje je potrajalo i duže od dva tjedna.blank blank

Huawei Watch GT 4 dostupan je na hrvatskom tržištu po sljedećim preporučenim maloprodajnim cijenama:

• Huawei Watch GT 4 46 mm: Stainless steel 399 eura, Sport 279 eura, Rainforest Green 299 eura
• Huawei Watch GT 4 41 mm: Gold Milanese 349 eura, White Leather 279 eura, Silver 399 eura