Novi Samsungovi kućni asistenti s 5 godina jamstva

blank

Kvalitetni kućanski uređaji svojom brzinom i efikasnošću rada mogu vam uštedjeti dragocjeno vrijeme

Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da vam posao kod kuće bude što inteligentniji i učinkovitiji. Dobit ćete čak 5 godina jamstva na kućanske uređaje.

Dodatno jamstvo omogućeno je za pregršt kućanskih uređaja Samsung uključujući hladnjake, perilice rublja, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa, ugradbene mikrovalne pećnice te određene modele usisavača i napi do 31. prosinca 2022. godine.

blank

Pogodnost vrijedi i za sušilice rublja i kombinirane perilice/sušilice rublja Samsung kupljenje isključivo u razdoblju od 1. veljače 2022. do 31. ožujka 2022.

Cijeli asortiman hladnjaka Samsung krase pregršt tehnologija za čuvanje namirnica uvijek svježima na optimalnoj temperaturi hlađenja i razini vlage, s mnoštvom značajki za optimizaciju prostora unutar samih hladnjaka. Hladnjaci sa SpaceMax tehnologijom imaju stijenke koje hladnjake čine mnogo tanjima. Inovativni Bespoke hladnjaci svojim razigranim dizajnom postaju centralna točka svakog interijera moderne kuhinje.

blank

Uz pećnice, ploče za kuhanje i nape Samsung moći ćete pripremiti najukusniji obrok na najjednostavniji mogući način. Pecite po dva obroka na različitim temperaturama u isto vrijeme zahvaljujući Dual Cook Flex tehnologiji pećnica Samsung ili kuhajte na savršenim temperaturama uz pomoć Virtual Flame Technology.

Nakon obroka lonce, tanjure i beštek ubacite u jednu od odličnih perilica suđa Samsung kako bi se blistalo kao novo. Operite svoju odjeću na inteligentan način i s minimalnom potrošnjom energije i vremena s perilicama Samsung, kombiniranim perilicama ili sušilicama rublja.

Za ostvarivanje prava na promociju potrebno je detalje o kupljenom uređaju registrirati online na adresi www.samsung5godinajamstva.hr u roku od najkasnije 30 dana poslije kupnje. Potražite više informacija o promociji.

blank blank