Rezervirajte termin u zadarskoj policiji putem svog mobilnog telefona

blank

Putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr građani mogu rezervirati svoj termin za izradu dokumenata

Prilikom odlaska po osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole na Odjelu za upravne poslove Policijske uprave zadarske na adresi Put Murvice 9 u Zadru moguće je prethodno rezervirati svoj termin.

Na jednostavan i brz način građani putem svog pametnog mobitela ili računala osim zahtjeva za izradu osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole, mogu rezervirati i termin za preuzimanje osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole te prijavu prebivališta i boravišta.

blank

Mogućnost rezervacije termina zasigurno će doprinijeti smanjenju gužvi na Odjelu za upravne poslove budući da će u rezerviranom terminu građanin biti pozvan na prvi slobodan šalter. Upute za rezervaciju termina sadržane su unutar aplikacije.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup.hr ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Vrijedi pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj, a u slučaju spriječenosti dolaska otkažite svoj termin također kroz aplikaciju.