Novu Nokiju G22 moći ćete i sami popraviti

blank

Nokia G22 redefinira dugovječnost pametnog telefona, zahvaljujući ugrađenoj QuickFix popravljivošću

Uz stražnji poklopac od 100% reciklirane plastike, s trajanjem baterije od 3 dana i još mnogo toga Nokia G22 bit će mamac mnogima za kupnju. Model Nokia predstavlja na Mobile World Congressu u Barceloni MWC23.

Adam Ferguson, voditelj marketinga proizvoda, HMD Global kaže: „Ljudi cijene dugotrajne, kvalitetne uređaje i ne bi trebali raditi kompromise oko cijene da bi ih dobili. Nova Nokia G22 je namjerno napravljena s dizajnom koji se može popraviti tako da je možete zadržati još dulje”.

blank

Nokia G22 prvi je Nokia pametni telefon vrhunski dizajniran s mogućnošću popravka u svojoj srži, podižući dugovječnost Nokia telefona na višu razinu. U suradnji s iFixitom, globalnom zajednicom za popravke, možete jednostavno pristupiti vodičima za popravak i pristupačnim dijelovima za zamjenu oštećenog zaslona, savijenog priključka za punjenje ili prazne baterije na Nokiji G22.

Nova G-serija pametnog telefona također dolazi sa stražnjom stranom od 100% reciklirane plastike, OZO reprodukcijom koja pruža poboljšani bas i jasniji zvuk, plus 2 godine nadogradnji OS Android, dvije godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i produženo trogodišnje jamstvo bez dodatnih troškova.

blank

Ben Wood, glavni analitičar, CCS Insight: “Kako potrošači sve više zahtijevaju održivije i dugotrajnije uređaje, mogućnost jednostavnog i pristupačnog popravka pametnih telefona postat će ključna razlika na tržištu. Istraživanje CCS Insighta o krajnjim korisnicima to odražava tako da približno polovica korisnika mobilnih telefona u zapadnoj Europi kaže da bi željeli imati mogućnost popravka svog uređaja po razumnoj cijeni ako se pokvari izvan jamstvenog roka.”

Baterija od 5050 mAh ugrađena u model Nokia G22 omogućuje 800 punih ciklusa punjenja i pražnjenja. Puni se preko punjača snage 20 W. Ugrađeni HD+ ekran od 6,52 inča je u omjeru 20:9, prekriva ga Corning Gorilla Glass 3 te nudi 90 Hz osvježavanja slike i 500 nita osvjetljenja.

blank

blank

Stražnja kamera od 50 megapiksela dolazi u kombinaciji s dva senzora po 2 megapiksela, za dubinske i makro snimke, a prednja kamera od 8 megapiksela koristi otvor blende f/2.0. Čipset je Unisoc T606 na 1,6 GHz.

4G Nokia G22 dolazi u Meteor sivoj i Lagoon plavoj boji i dostupna je u konfiguracijama memorije i pohrane od 4/64 GB i 4/128 GB. Radna memorija omogućuje do 2 dodatna gigabajta uz virtualni RAM. Memorija telefona proširiva je do 2 TB uz microSD kartice. Globalni prosjek cijene je 179 eura.

blank blankblank