Nokia C22: baterija traje tri dana

blank

Tijekom Mobile World Congressa u Barceloni Nokia predstavlja nove pametne telefone, a ističu se dugom trajanjem baterije

5000 mAh kapacitet je ugrađene baterije u Nokiju C22, što uz najnovije značajke za štednju baterije koje pokreće umjetna inteligencija omogućuje trajanje do čak tri dana, između dva punjenja.

Izdržljiv dizajn modela Nokia C22, s polikarbonatnim jednodijelnim tijelom i kaljenim staklom zaslona za izdržljivost protiv padova, prašine i prolijevanja također je bitna značajka. Nokia C22 dolazi s iznimnom kvalitetom izrade koja nadmašuje konkurenciju u rigoroznim testovima slobodnog pada.

Nokia C22 spremna je prihvatiti neočekivane trenutke svakodnevnog života zahvaljujući IP52 zaštiti od prskanja i prašine, ojačanom 2.5D staklu zaslona i krutom metalnom kućištu smještenom unutar čvrstog polikarbonatnog unibody dizajna.

blank

Snimite najbolje dijelove života sa stražnjom kamerom i kamerom za selfie koju podržavaju moćni algoritmi za slikanje. Bit će dovoljno prostora i za vaše fotografije budući da poboljšani Android 13 (izdanje Go) dolazi s manje unaprijed učitanih aplikacija.

Optimizirani softver Android 13 (izdanje Go) ne samo da čini da vaš mobilni podatkovni plan ide dalje nego vam daje i 20% više besplatnog prostora za pohranu – to je tisuću pjesama ili slika više!

blank

Selfie i dvostruka stražnja kamera koriste snažne algoritme za slikanje za savršene portrete i slikovite snimke danju ili noću. Opremljen je snažnim algoritmima za slikanje u poboljšanoj dvostrukoj kameri od 13 MP koja omogućuje snimanje uspomena s oštrim detaljima pri bilo kojem svjetlu.

Za aplikacije koje želite, osmojezgreni čipset i značajka proširenja memorije pomažu u glatkom obavljanju više zadataka. Poboljšane performanse omogućuju iskorištavanje osmojezgrenog čipseta i memorijskog proširenja za nesmetan multitasking.

Nokia C22 dolazi u ponoćno crnoj i pješčanoj boji, a dostupna je u konfiguracijama memorije i pohrane od 2/64 GB i 3/64 GB. Globalni prosjek cijene je 129 eura.

blank blank blank blank