Odaberite e-račun umjesto papirnatog i osvojite putovanje

bertvthul, Pixabay
bertvthul, Pixabay

Povodom Dana planeta Zemlje Iskon treću godinu zaredom organizira zelenu akciju – nagradna putovanja u eko resorte u Hrvatskoj

Više od pola desetljeća u svijetu se organizira Dan planeta Zemlje kako bi se ljudi osvijestili o važnosti očuvanja okoliša i održivijem načinu življenja. Jedan od načina na koje možete obilježiti važan dan za naš planet je i korištenje manje papira.

Iskon treću godinu zaredom organizira zelenu akciju te svoje korisnike nagrađuje luksuznim eko putovanjima. Iskonovi korisnici koji se prebace s papirnatog na e-račun mogu osvojiti putovanja u eko resorte u Hrvatskoj. U akciji mogu sudjelovati korisnici koji već koriste ili do 19. svibnja odaberu e-račun umjesto papirnatog.

Glavna nagrada bit će ljetovanje u luksuznom kampu na moru za četiri osobe u špici sezone s uključenim polupansionom, a druga i treća nagrada bit će vikend u kućici u krošnji u nacionalnom parku Plitvička jezera.

Olivia Green Camping Tisno, (Murter)

Dalmatinski eko resort Olivia Green Camping u Tisnom sjajan je primjer kako ekologija i luksuz mogu ići ruku pod ruku. Sve vile u kampu napravljene su od prirodnog i recikliranog materijala, koriste čistu solarnu energiju i pročišćivači vode, a hranu u svojem restoranu nabavljaju od lokalnih proizvođača.

U ime svakog posjetitelja, ovaj eko resort po završetku odmora posadi jedno stablo unutar kampa. Iskonovi korisnici e-računa imaju priliku prijaviti se u nagradnu igru i osvojiti tjedan dana u vili za 4 osobe u Olivia Green Campingu, s pogledom na more i polupansionom u špici sezone.

Plitvice Holiday Resort, Rakovica

Osim glavne nagrade, još će dva korisnika e-računa odmarati u najzelenijoj oazi Plitvice Holiday Resort, koja se nalazi tik uz Nacionalni park Plitvička jezera. Posebnosti ovog eko resorta su predivan pogled na prirodu i upečatljive kućice smještene visoko u krošnjama borova. Uz odabir e-računa, Iskonovci sudjeluju i u igri za dva vikend smještaja u opisanim kućicama za 4 osobe, također s uključenim doručkom i večerom, za produženi vikend već u lipnju.

Zašto odabrati e-račun?

E-računi stižu brzo u e-mail pretinac, uz što dodatno pozitivno utječu na okoliš. Iskon, uostalom, korisnicima nudi i korištenje Moj Iskon aplikacije u kojoj se nalazi kompletna arhiva računa uz mogućnost njihovog plaćanja karticama u svega nekoliko klikova.

„Osim poticanja na razmišljanje o aktivaciji ne samo našeg već svih e-računa koji su korisnicima dostupni ova nagradna igra je i način da zahvalimo Iskonovcima koji već imaju e-račun. Njih nije malo, oko 50 %, a posebno nam je drago vidjeti kako popularnost e-računa raste svake godine“, poručuju iz Iskona.

Prijave u nagradnu igru završavaju 19. svibnja 2023., a već nekoliko dana poslije znat će se koji eko korisnici putuju na ove luksuzne eko destinacije.