Odličan zvuk uz meanIT TWS B20 & meanIT TWS B21

blank

Na morskoj obali isprobali smo bežične stereo slušalice meanIT TWS B20 & TWS B21 koje uz povoljnu cijenu nude kvalitetan zvuk

Crne meanIT TWS B20 i bijele meanIT TWS B21 bežične stereo slušalice s prijenosnim postoljem nude do 20 sati glazbe i razgovora. Odnosno, s jednim punjenjem slušalice traju do 5 sati slušanja glazbe odnosno do 6 sati telefonskih razgovora.

meanIT TWS B21
meanIT TWS B21

Nakon što se slušalice isprazne, smjeste se u postolje za punjenje i nošenje slušalica koje omogućuje do 5 punjenja slušalica. Slušalice imaju vrlo malu potrošnju energije, uz korištenje TWS tehnologije i Bluetootha 5.0.

Istovremeno, pružaju kvalitetan stereo zvuk, podržavaju profile HSP / HFP / A2DP / AVRCP, a i u ergonomskom pogledu su dobre jer im se veličina može prilagoditi uz dodatke koji dolaze u pakiranju. Li-ion baterija pojedine slušalice je 50 mAh dok je u postolje za punjenje ugrađena Li-ion baterija kapaciteta 400 mAh.

meanIT TWS B20
meanIT TWS B20

Spajanje slušalica na pametni telefon: slušalice se izvade iz postolja, a zatim se automatski uparuju. U postavkama pametnog telefona ili klasičnog mobitela potrebno je uključiti Bluetooth i potražiti „meanIT B20“ ili „meanIT B21“. Nekoliko trenutaka kasnije slušalice su spojene na mobitel te se mogu koristiti za slušanje glazbe i telefoniranje.

Cijena slušalica meanIT TWS B20 i meanIT TWS B21 je 159 kuna (rujan 2020.).