U Berlinu smo isprobali bežične slušalice meanIT TWS B30

blank

Višesatna šetnja po Berlinu idealna je za korištenje bežičnih slušalica koje niti ne osjećamo u ušima, dok slušamo glazbu i obavljamo telefonske pozive

Četiri i pol sata izdržat će s jednim punjenjem nove meanIT bežične stereo slušalice TWS B30. Nakon što se baterije potroše slušalice je dovoljno smjestiti u postolje u kojima se inače nose, jer postolje ima vlastitu bateriju.

blank

Postolje za punjenje i nošenje slušalica omogućuje do četiri punjenja slušalica (ovisno o postavljenoj glasnoći), a i u svim situacijama kada se slušalice ne koriste one će se nadopunjavati, sve dok su u postolju. Spomenimo i kako postolje ima indikator napunjenosti. Li-ion baterija pojedine slušalice ima kapacitet 35 mAh dok Li-ion baterija postolja za punjenje ima 300 mAh.

Lagane i ergonomski oblikovane slušalice meanIT TWS B30 imaju vrlo malu potrošnju energije jer se koristi TWS Bluetooth 5.0 veza. Iz slušalica izlazi kvalitetan stereo zvuk, a podržani su profili HSP / HFP / A2DP / AVRCP.

blank

Slušalice se na pametni telefon spajaju vrlo jednostavno: prvo se slušalice izvade iz postolja, a zatim se automatski uparuju. U postavkama pametnog telefona ili klasičnog mobitela potrebno je uključiti Bluetooth i potražiti „meanIT B30“ te odabrati ovaj naziv. Nekoliko trenutaka kasnije slušalice su spojene na mobitel te se mogu koristiti za slušanje glazbe i telefoniranje.

Domet slušalica je 10 metara, uobičajen za Bluetooth tehnologiju, a mogu se upariti sa svim uređajima koji imaju stereo Bluetooth. Cijena za slušalice meanIT TWS B30 je 159 kuna (rujan 2020.).

Slušalice smo isprobali u Berlinu, pogledajte naš video film:

blank blank