Ove akademske godine vaš najbolji cimer bit će bonbon SIMer

blank

SIMer su paketi mobilnog interneta namijenjeni studentima kojima je potrebno jako puno gigabajta. Bonbon SIMer sastoji se od tri paketa podatkovnog prometa

Počela je nova akademska godina, a kako bi prošla što lakše i uspješnije pobrinuo se bonbon, brend Hrvatskog Telekoma.

Tri podatkovna paketa iz bonbon ponude uspješno će odgovoriti potrebama studentske populacije – paketi su veličine od 15 do 120 GB i namijenjeni su studentima kako bi nesmetano ispunjavali svoje obveze i pratili nastavu u virtualnim predavaonicama. Ponudu prati i vrijedna nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti prijenosno računalo ili godišnje zalihe besplatnoga podatkovnog prometa.

blank

Mobilni internet na bonove pruža najbolji omjer kvalitete i cijene:
SIMer 15 sadrži 15 GB i stoji 70 kuna
SIMer 50 sadrži 50 GB, uz cijenu od 120 kuna
SIMer 120 sadrži čak 120 GB i dostupan je za 150 kuna.

Kako se aktivira bonbon SIMer?

Od 15. listopada do 15. prosinca 2020. u bonbonu svi studenti mogu izabrati između tri odlična paketa mobilnog interneta, a svi korisnici koji u ovom razdoblju aktiviraju ponudu, sljedećih 12 mjeseci će i dalje imati na raspolaganju aktivaciju bilo kojeg od SIMer paketa. Postupak aktivacije je vrlo jednostavan:

1. na web stranici bonbon.hr/SIMer potvrdite svoj studentski status (uploadajte fotku indeksa ili iksice) i naručite besplatnu internet SIM karticu koja ubrzo poštom dolazi na odabranu adresu
2. po primitku SIM kartice slijedi jednostavna online registracija i odabir jednog od ponuđenih SIMer paketa.

Osvojite Notebook HP prijenosno računalo

Ali, to nije sve! Svi studenti koji se odluče za paket od 120 GB sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu postati vlasnikom Notebook HP prijenosnog računala ili pak osvojiti jednu od devet besplatnih godišnjih zaliha mobilnog interneta koji će neupitno poslužiti pri uspješnom obavljanju studentskih obveza, ali i uživanju u njima zanimljivim i bitnim sadržajima.

Sudjelovanje u nagradnoj igri se automatski bilježi nakon registracije SIM kartice s ispravnim imenom, prezimenom i osobnim podacima te aktiviranjem najvećeg studentskog paketa.

S obzirom na specifičnost akademske godine u kojoj se značajna količina nastave održava u virtualnim predavaonicama, a što zahtijeva i veću potrebu za uslugom interneta, osmislili smo ponudu kako bi studenti mogli nesmetano ispunjavati svoje akademske obveze. Ovom ponudom prilagođenom potrebama Generacije Z, temeljenoj isključivo na podatkovnom prometu koji je ovoj populaciji najvažniji, nastavljamo odgovarati na potrebe svojih korisnika“, izjavio je povodom lansiranja SIMer ponude Diego Perez-Tenessa de Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.

Više informacija o SIMer paketima te detaljne upute vezane uz sudjelovanje u nagradnoj igri dostupno je na web stranici bonbon.hr/SIMer