Ovo je nadograđeni Microsoft Surface Pro X

blank

Novi Microsoft Surface Pro X predstavlja drugu generaciju Microsoft SQ 2 čipa, nastavljajući inovacije Microsofta SQ 1

Dodatna softverska unaprjeđenja karakteriziraju novi, nadograđeni Microsoft Surface Pro X. Pri uobičajenom korištenju baterija će sada trajati do 15 sati, nove su Microsoft 365 aplikacije optimizirane za Windows na ARM-u, kao što su Microsoft Edge i Microsoft Teams, čime se pružaju bolje performanse i pouzdanost.

Druga generacija Microsoft SQ 2 čipa, s više memorije i prostora za pohranu, pruža još više snage za istovremeno obavljanje više zadataka, povezanost i produktivnost. Nova konfiguracija Surfacea Pro X savršena je za korisnike koji traže svestran, prenosiv, sposoban i uvijek povezan uređaj. Najtanji Surface Pro ima dva USB-C porta, brzu LTE povezivost uz nano SIM utor.

blank

Masa je 774 grama, ne uključujući tipkovnicu, debljina 7,3 milimetara, a dolazi u Matte Black i Platinum bojama kućišta. 13-inčni zaslon osjetljiv na dodir omjera je 3:2, uz 2880 x 1920 piksela te gustoću od 267 ppi.

RAM LPDDR4x memorija dolazi u verzijama od 8 GB i 16 GB dok je SSD dostupan u izvedbama od 128 GB, 256 GB i 512 GB. Microsoft Surface Pro X ima dva stereo zvučnika.

blank

Novi Microsoft Surface Pro X dostupan je za prednarudžbu u Microsoft Storeu na microsoft.com, a kod velikih trgovaca poput Best Buya i Amazona bit će dostupan za kupnju od 13. listopada 2020.

blank

Microsoft je, uz novi Surface Laptop Go, predstavio nekoliko proizvoda dodatne opreme, uključujući:

– tipkovnicu Microsoft Designer Compact Keyboard, bežičnu Bluetooth tipkovnicu optimiziranu za modernu produktivnost
– numeričku tipkovnicu Microsoft Number Pad, modernu i elegantnu numeričku tipkovnicu s Bluetoothom
– Microsoft 4K Wireless Display Adapter koji ljudima nudi jednostavan način projiciranja zaslona njihovog Windows računala na veći ekran
– miš Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse, bežičnu verziju Microsoftovog ergonomskog miša za ugodno korištenje.

blank

blank

blank