Kako se koristi mobilna aplikacija Kaufland i što sve nudi

blank

Uz Kaufland aplikaciju, predstavljena je i Kaufland Card, digitalna kartica programa vjernosti uz koje vas čekaju pogodnosti

Kaufland je predstavio svoju mobilnu aplikaciju i program vjernosti Kaufland Card, a uz već postojeće popuste u trgovini moguće je iskoristiti mogućnost još povoljnije kupnje, uz kupone i bonus bodove.

Iako je aplikacija Kaufland veličine 38 megabajta već sad dostupna za preuzimanje, puna funkcionalnost uz Kaufland Card počinje od 15. listopada 2020. Tada kreću posebne ponuda na odabrane proizvode, svaki tjedan, a mogu se pronaći u katalogu, mobilnoj aplikaciji, ili na web stranici.

Kako instalirati Kaufland Card na svoj mobilni telefon

Najprije je potrebno preuzeti aplikaciju iz Google Play i App Store trgovine (za Android i Apple iOS pametne telefone i tablete). U tražilicu aplikacije upišite Kaufland; pojavit će se aplikacija „Kaufland – Ponude i više od toga“. Zatim je potrebno obaviti registraciju te na telefonu aktivirati svoju digitalnu Kaufland karticu.

blank

Najprije pronađite svoju željenu poslovnicu, a to možete obaviti pritiskom na ekran telefona te odabirom poslovnice na karti koja se pojavljuje na ekranu telefona.

Na dnu ekrana nalaze se prečaci do različitih funkcionalnosti, a jedna od njih je prelistavanje aktualnog kataloga, ali i ponuda proizvoda koji su na popustima.

blank

Možete putem aplikacije upisati nazive proizvoda koje planirate sljedeći put kupiti, a lista se u bilo kojem trenutku može nadopuniti. Dakle, kad dođete u Kaufland imat ćete sa sobom popis za kupnju, u digitalnom obliku. Odlično je i jednostavno riješen ovaj dio aplikacije. Aplikacija nudi i različite recepte za kuhanje.

blank

blank

Obavezno se registrirajte klikom na ikonu u donjem desnom dijelu ekrana, koja vas vodi o unosa sljedećih podataka:
– e-mail adresa ili broj mobilnog telefona
– prijava putem Facebooka, Googlea ili Twittera.

Zatim upisujete svoje ime i prezime, a za Kaufland Card je potrebno unijeti datum rođenja (ovaj dio nije dostupan za mlađe od 18 godina), adresu stanovanja, broj članova kućanstva te možete odabrati želite li poštom od Kauflanda primati informacije o pogodnostima. Na sljedećem ekranu pojavit će se informacija o broju bodova koje imate sakupljene.

blank

blank

Prilikom svake kupnje u trgovinama Kaufland ne zaboravite skenirati svoju Kaufland karticu. Učestalim skeniranjem vaše kartice Kaufland će imati više informacija o vašim preferencijama prilikom kupnje te će moći kreirati kupone prilagođene vašim potrebama. Kupone možete pronaći prijavom u svoj korisnički račun.

Digitalna verzija Kaufland kartice nudi još jednu dodatnu pogodnosti: za svakih 25 kuna koje potrošite prilikom svoje kupnje, dobit ćete 1 bod na svoj digitalni račun. Bodove ćete moći iskoristiti za ekskluzivne kupone odnosno za kupnju specijalnih proizvoda po posebnim cijenama za koje ste do sada sakupljali naljepnice.