Pametni satovi za nju i njega: meanIT M33 Lady i M35 Elite

blank

Danas je vrlo teško biti originalan te zadiviti ljude oko sebe. meanIT je to uspio s pametnim satovima M33 Lady i M35 Elite

Uz pametne telefone, pametni satovi su ljudima najdraži i najkorisniji gadget. Jedan držimo u ruci i ne odvajamo se od njega, a drugi držimo na ruci i također se ne odvajamo od njega. Njegovo Visočanstvo pametni telefon već neko vrijeme „ugrožava“ pametni sat koji bi u nekoj daljoj budućnosti mogao smartphone čak i maknuti s trona.

Naime, pametni su telefoni sve moćniji, a iako dolaze u manjem formatu pružaju puni komoditet. Preko njih se možemo javiti na dolazni telefonski poziv, možemo pročitati poruke dok sjedimo na sastanku na kojem bi bilo nepristojno pogledati u ekran telefona. Pogled na sat koji je upravo zavibrirao na zapešću ruke nitko neće primijetiti, a poruka koju pročitamo može nas i razveseliti, ukoliko smo na sastanku sa šefom.

meanIT Smartwatch M33 Lady i meanIT Smartwatch M35 Elite dva su nova modela na hrvatskom tržištu koji pretendiraju osvajanju vaših srca. I usput će tijekom cijelog dana pratiti vaše otkucaje, a detaljnije ćete podatke imati na uparenom pametnom telefonu, preko mobilne aplikacije Glory Fit. Na ekranu će se, kroz animaciju, iscrtati grafički prikaz otkucaja kroz prethodne dane, tjedne i mjesece.

meanIT Smartwatch M33 Lady
meanIT Smartwatch M33 Lady
meanIT Smartwatch M35 Elite
meanIT Smartwatch M35 Elite

Bilo koja aktivnost, pa čak i neaktivnost poput spavanja (možda je to nekome ipak aktivnost, da ne kvarimo doživljaj) se može pratiti preko senzora kojima raspolažu meanIT-ovi pametni satovi. Na okruglom ekranu dijagonale 1,3 inča, uz rezoluciju 240 x 240 piksela, prikazuje se različita metrika. Znat ćete koliku ste udaljenost prešli dok ste igrali nogomet, kakvi su vam bili otkucaji srca dok ste se penjali na stijenu ili brdo, dok ste vozili bicikl ili samo šetali psa.

Badminton, stolni tenis i košarka su sportovi koje mnogi prakticiraju pa bi analitika koju će pametni satovi pratiti iz sekunde u sekundu nekima mogla puno značiti. Znat će koliko su potrošili kalorija i trebaju li ubrzati ritam.

Za one koji ne mogu bez vremenske prognoze meanIT-ovi M33 Lady i M35 Elite će prikazati aktualnu temperaturu, a ako slušate glazbu preko slušalica spojene na pametni telefon onda ćete dodirom na kvalitetan ekran sata prebaciti na sljedeću pjesmu. Ili zaustaviti na trenutak reprodukciju. Nazove li vas netko dok trčite, a telefon se nalazi u ruksaku ili džepu ne morate potezati za njim jer će oba sata prikazati ime i broj osobe koja zove. Moći ćete čak i odbiti poziv preko ekrana sata.

Pri tome će vam ugodni silikonski remeni ne samo vizualno odgovarati nego i ergonomski pristajati. Poželite li neku drugu boju samo zamijenite 22-milimetarski remen s nekom drugom bojom. Možda ćete na Elite htjeti staviti bijelu boju narukvice.

blank

M33 Lady i M35 Elite s metalnim kućištem i tankim, elegantnim dizajnom udovoljavaju vodootpornosti te im ne smetaju voda niti znoj, ne smeta im niti direktna svjetlost kako biste na suncu vidjeli sve što vas zanima, a na punjač ćete ih spajati vrlo rijetko jer baterija i štedljivi procesor nove generacije jamče više dana korištenja. Posjetite web shop meanit.hr te mnogobrojna prodajna mjesta na kojima ćete pronaći elegantno dizajnirano pakiranje i sat koji vas neće iznevjeriti.

blank blank blank blank