Perilice i sušilice rublja s Wi-Fi spajanjem

blank

Novi Samsungovi kućni uređaji nude najsuvremeniju tehnologiju i ekološki prihvatljive značajke, a dostupni su u Hrvatskoj

Uređaj bez povezivosti na internet sve je rjeđi u trgovinama. Svoje će (posebno) mjesto u trgovinama i domaćinstvima pronaći nove perilice i sušilice rublja Samsung iz serije 5000C. Omogućuju korištenjem tehnologije Ecobubble korisnicima praćenje i smanjenje potrošnje energije do 70%. Omogućuje to učinkovito pranje na nižim temperaturama uz produljeno vrijeme ciklusa.

Istovremeno, ciklus s manje mikrovlakana učinkovito smanjuje ispuštanje mikroplastike u okoliš, što postiže optimiziranom brzinom vrtnje motora i intenzitetom pranja. Novodizajnirana ugrađena Wi-Fi upravljačka ploča povećava praktičnost pružajući korisnicima besprijekornu kontrolu i praćenje rada stroja putem aplikacije SmartThings.

Tisuće mjehurića tehnologije Ecobubble štite boju i teksturu odjeće. Higijensko čišćenje parom uklanja 99,9% bakterija i alergena i osigurava dubinsko i higijensko pranje. Tehnologija digitalnog invertera osigurava vrhunsku učinkovitost i trajnost, uz 20-godišnje jamstvo. StayClean ladica i funkcija čišćenja bubnja (Drum Clean) osiguravaju higijensku čistoću perilice i time produžuju njezin vijek trajanja.

blank

Funkcija Energy u aplikaciji SmartThings pomaže u kontroli potrošnje energije. Značajka kućne njege „Home Care“ osigurava da perilica i sušilica budu u optimalnom stanju dok funkcija Auto Cycle Link automatski predlaže odgovarajući program sušenja u sušilici nakon što je rublje oprano.

Iz Samsunga ističu kako sušilica rublja DV5000C ima ugrađen Wi-Fi i pruža poboljšanu kontrolu putem aplikacije SmartThings. Ciklus Higijenska njega eliminira 99,9% bakterija i osigurava dubinsko čišćenje i suhog i mokrog rublja.

blank

Air Refresh tehnologija osvježava odjeću bez pranja i tako joj produljuje vijek trajanja, Quick Dry ciklus osigurava sušenje malih količina rublja u samo 35 minuta, a Wrinkle Prevent tehnologija sprječava gužvanje odjeće čak i bez glačanja.

A+++ učinkovitost sušilice, tehnologija toplinske crpke i inteligentni sustav sušenja za pametno sušenje (OptimalDry), koji koristi senzore za postizanje najboljih rezultata i zadržavanje kvalitete tkanine.

Tehnologija digitalnog pretvarača osigurava veću energetsku učinkovitost, manje buke i dugotrajan rad, uz jamstvo od 20 godina. Sustav filtara 2 u 1 pojednostavljuje održavanje, hvatajući prašinu i vlakna u jednom filtru i eliminirajući potrebu za filtrom na izmjenjivaču topline, što značajno olakšava održavanje.

blank