Peter Zhu Di preuzima važnu ulogu u razvoju i upravljanju tržištem

blank

Honorova podružnica za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju ima novog generalnog direktora koji će paziti na ugled tvrtke

Peter Zhu Di je u Honoru duže od deset godina i tijekom cijelog desetljeća odigrao je ključnu ulogu u kontinuiranom rastu i razvoju ovog brenda. Na vodećim ulogama u Rusiji Peter je uspješno pozicionirao HONOR na tržištu te značajno pridonio njegovom uspjehu.

Od 2021. do 2022. obavljao je funkciju direktora za strategiju lansiranja proizvoda za regiju Rusije u tvrtki Honor, a od svibnja 2022. do kolovoza 2023. obnašao je dužnost generalnog tehničkog direktora za Europu.

U rujnu dolazi na poziciju generalnog direktora za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju, što je velika prekretnica u njegovoj karijeri.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku karijeru nastaviti na poziciji generalnog direktora Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije. Tvrtka Honor je Hrvatsku prepoznala kao jedno od ključnih tržišta. Nastavljamo s velikim planovima za rast i napredak brenda koje ćemo realizirati već u sljedećoj godini”, izjavio je Peter Zhu Di povodom nove funkcije koju će obavljati.

blank

Od 2020. godine kada je tvrtka postala neovisna Honor kontinuirano radi na unapređivanju svojih uređaja, što rezultira sve većim brojem korisnika širom svijeta. Peter najavljuje nastavak fokusa na istraživanje i razvoj te strateška partnerstva kako bi korisnicima ponudili inovativne i visokokvalitetne proizvode.

Uz fokus na inovacije tvrtka posvećeno radi na rješenjima koja olakšavaju svakodnevni život korisnika.
Pokazali su to nedavno kroz uspješan nastup na sajmu IFA u Berlinu koji je službeno otvoren glavnim
događajem Honora.

Tehnološki div ima niz uspješnih lansiranja uređaja na europskom tržištu, uz Zhu Dijevo opsežno poznavanje industrije i sposobnost promoviranja marke Honor na različitim tržištima. Njegov će doprinos nedvojbeno ojačati prisutnost tvrtke i pozitivan utjecaj na okoliš i ljude te donijeti nove prilike za rast i razvoj i na našem tržištu.